2777
2789
عنوان

فامیلای ما اعتقاد دارن زن متاهل نباید شوهرشو تنها بزاره😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1381 بازدید | 82 پست
اره هرکی تو ذاتش بی ناموس بازی وجـ.. نده ببازی باشه میره سراغ یکی دیگه

نه تنهایی عاملشه.اینروزام که خیابون بری کلی حوریه بهشتی هستن.دستچین میشه کرد و تمام.😍😍😍حالا شما برین تفریح اونم میره عشقوحال...شایدم دوتا تورکنه باهم .به عرضه خودش بستگی داره😍😌😋😋😋

برا اونم گاها پیش میاد خب.زوجتو نفسی ف المدت المعلوم و تمام.😀💃💃

تو عقلت تو شورتته همه مردا این نیستن... بعضیا معلوم نیست مادرشون چیکارس ک پسرشون اینطوریه😏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حرف حق تلخه.شما خانما بریم تفریح ما آقایون بشینیم خونه املت بخوریم 3وعده و کارتون ببینیم😃😃نمیشه که ...

برای همینه که میگم مردای نینی سایت مرد نیستن

من و مامانم با دوستاش زنونه میریم جنوب ، شمال وکشورای دیگه برای تفریح ، پدر من یکبار دست از پا خطا نکرده حتی خونه مادرش نمیرفت که اون نفهمه و از مادرم بد بگه براش

وقتی تو ازدواج میکنی باید متعهد باشی وگرنه غلط میکنی زن میگیری ، البته که خانم ها کش سرشون رو هم دست امثال شما ها نمیدن

پسر جون پول اون دیتی که میخوای دنگی دنگی حساب کنی با دوست دخترت پول یه دونه از لوازم آرایشاشم نیست.

اگر زیاد باشه، و جوری باشه که مرد حس کنه، مثلا اون مسافرت برات مهمتر از خودشه.

واقعا دل سرد میشه، به مرور فاصله میوفته بین زن و مرد.

مثلا یه خانم میشناختم از سه شنبه میومد خونه مادرش تا شنبه صبح.

واقعا شوهر شاکی بود ازش

اصلا ربطی به خیانت نداره ولی چه معنی میده ادم زندگیش رو ول کنه بره شب جای دیگه بمونه...یعنی خانما دو ...

ببین من تهران میرم دانشگاه شوهرم سرکار میره

برای کلاسام میام میمونم برمیگردم قرار نیست اون کارشو ول کنه بچسبه ب من ک یا من بیخیال درسم بشم😐

یا پیش میاد با دوستامون بریم سفر بگم نه نمیام!

تو عقلت تو شورتته همه مردا این نیستن... بعضیا معلوم نیست مادرشون چیکارس ک پسرشون اینطوریه😏

خخخخ.صیغه کاملا شرعیه و تازه ثوابم داره.خدا راضی حوریه بهشتی راضی آقا راضی کوره بابایه ناراضی😋😋😋😋🤪🤪🤪😛😋

حرف حق تلخه.شما خانما بریم تفریح ما آقایون بشینیم خونه املت بخوریم 3وعده و کارتون ببینیم😃😃نمیشه که ...

شماهایی که اهل ج.... نده بازی وبی ناموس بازی هستین بهتره اصلا ازدواج نکنین ۹٠درصد همجنساتون اون دسته بیل تو شلوارشون خیلی واسشون مهمه که ریدم تواون دسته بیلتون توجهنم باید توامثال تورو از اونجا دار زد

درخواست ندین اقایون درخواست ندددیییننننن پسر نی نی سایتی کنسله چون جای خواهرمنه

ذات نجس بعضیا اینطوریه وگرنه کلی تفریح جذاب هست بجز دختر آوردن خونه

دیگه نطفه نجس باشه آدم نمیتونه کاری کنه مثل بعضیا😏 زنشونم خونه باشه دختر بازیشونو دارن