بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حرف حق تلخه.شما خانما بریم تفریح ما آقایون بشینیم خونه املت بخوریم 3وعده و کارتون ببینیم😃😃نمیشه که ...
برای همینه که میگم مردای نینی سایت مرد نیستن
من و مامانم با دوستاش زنونه میریم جنوب ، شمال وکشورای دیگه برای تفریح ، پدر من یکبار دست از پا خطا نکرده حتی خونه مادرش نمیرفت که اون نفهمه و از مادرم بد بگه براش
وقتی تو ازدواج میکنی باید متعهد باشی وگرنه غلط میکنی زن میگیری ، البته که خانم ها کش سرشون رو هم دست امثال شما ها نمیدن
پسر جون پول اون دیتی که میخوای دنگی دنگی حساب کنی با دوست دخترت پول یه دونه از لوازم آرایشاشم نیست.
حرف حق تلخه.شما خانما بریم تفریح ما آقایون بشینیم خونه املت بخوریم 3وعده و کارتون ببینیم😃😃نمیشه که ...
شماهایی که اهل ج.... نده بازی وبی ناموس بازی هستین بهتره اصلا ازدواج نکنین ۹٠درصد همجنساتون اون دسته بیل تو شلوارشون خیلی واسشون مهمه که ریدم تواون دسته بیلتون توجهنم باید توامثال تورو از اونجا دار زد
درخواست ندین اقایون درخواست ندددیییننننن پسر نی نی سایتی کنسله چون جای خواهرمنه