ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ببین من شوهرم رانندس اوایل عقدمون بیرون شهر زیاد میرفت هر روزی که میرفت هی زنگ میزد ننش به من که نکنه بره زن صیغه کنه نکنه چیکار کنه نکنه ال نکنه بل دوران عقدمون با این حرفاش گند خورد توش چون منم حساس شده بودم رو شوهرم ودعوامون زیاد بود کی فهمیدم ذات نداره مادرشوهرم وقتی بود که حامله شدم حالش بد شد بردیمش با شوهرم دکتر و اخر شب که اومدیم من به درخواست شوهرم پیشش موندم و شوهرم رفت خونه که لباس عوض کنه صبح بره سرکار
اومدیم تو خونه مادرشوهرم گف از کجا معلوم زن نبره حالا تو خونه منه حامله تا صبح نخوابیدم و اعصابم داغون شد بعدها فهمیدم این تصمیمش نابودی زندگی ماس
حرف حق تلخه.شما خانما بریم تفریح ما آقایون بشینیم خونه املت بخوریم 3وعده و کارتون ببینیم😃😃نمیشه که ماهم دل داریم نیاز داریم.یه سر تو خیابون بزنیم کلی فرشته خوشگل و مهربون هست .😀💃💃😀🫣🫣😍😍😍
خب خیلی شرایط پیش میاد ک مجبور میشی دور باشی چند روزی
خب اون به کنار خب مجبوری میشه مسافرت کاری میشه اینا بحثش کجاست خب ولی خب خیلی ها الکی همش تنها رو دوست دارن رفیق بازی میکنه همچین آدمی علت ازدواجش چیه؟همسر من یدونه شاگرد داره ایشون برادرش فوت شده زن برادرش رو گرفته که یدونه بجه داشت الان خودشم یه بجه داره 2 تا بجه و زنش رو هر هفته میزاره با دوستاش میره گردش مسافرت 😐😐حالا نه ماشینی داره نه خونه ای بعد هر چی در میاره خرج تفریح مسافرت رفیق بازی خودش میکنه آخه اینم اسمش زندگی هست بعضی وقتا همسر من میاد اونقدر عصبی میشه میگه میخوام بهش بگم خجالت نمیکشی حالا بجه داداشت به کنار به بچه خودتم فکر میکنی ولی بعدش پشیمون میشه میگه چیزی بگم خودم خراب میشم چه زن چه مرد این مدل زندگی کردن درست نیست
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍