2777
2789
عنوان

فامیلای ما اعتقاد دارن زن متاهل نباید شوهرشو تنها بزاره😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1381 بازدید | 82 پست
شوهر من مقیم خارج طرز فکرش همینه ازدواج کردیم ایران موندگار شد و معتقده هرجا میریم باهم میریم میایم ...

من اصلا نمیپسندم چون خیلی وقتا آدم نمیتونه واقعا! من تهران دانشگاه میرم و بعدش میرم خونه مادرم بعد تموم شدن کلاسم میرم خونمون که یه شهر دیگس

همسرم میره سرکار

پس بگم یا اون کارشو ول کنه یا من درسمو؟!

معلومه وقتی تنها بزاری باید بره خیانت .این همه دختر خوشگل دورو برش هست .اصلا حقشه.توبورو تفریح اوخون ...

چی میگی اسکول خدا زده؟

پسر جون پول اون دیتی که میخوای دنگی دنگی حساب کنی با دوست دخترت پول یه دونه از لوازم آرایشاشم نیست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودمم دوست ندارم شوهرم تنها بمونه خونه

البته بیشتر دلم نمیاد...میگم گناه داره صبح میره سرکار شب میاد یه چایی غذایی چیزی میخواد...

بخاطر همین همیشه خونه هستم خودش وقت کنه

باهم میریم دوردور

گردشی جایی

به نظر من کلا تنها سفر رفتن مشکلی نداره ولی هر چیزی حدی داره مثلا یکی رو میشناسم هر هفته چهارشنبه پن ...

زن عمو خود من همینه ولی عموم جای اینکه بگه زنم خونه نیست برم لاشی بازی میره 2 شیفت سرکار بعدش بیاد کل سرمایشو بریزه ب پای زنش

راست میگه؟

ببین من شوهرم رانندس اوایل عقدمون بیرون شهر زیاد میرفت هر روزی که میرفت هی زنگ میزد ننش به من که نکنه بره زن صیغه کنه نکنه چیکار کنه نکنه ال نکنه بل دوران عقدمون با این حرفاش گند خورد توش چون منم حساس شده بودم رو شوهرم ودعوامون زیاد بود کی فهمیدم ذات نداره مادرشوهرم وقتی بود که حامله شدم حالش بد شد بردیمش با شوهرم دکتر و اخر شب که اومدیم من به درخواست شوهرم پیشش موندم و شوهرم رفت خونه که لباس عوض کنه صبح بره سرکار

اومدیم تو خونه مادرشوهرم گف از کجا معلوم زن نبره حالا تو خونه منه حامله تا صبح نخوابیدم و اعصابم داغون شد بعدها فهمیدم این تصمیمش نابودی زندگی ماس

لبم گر بی سخن باشد نگاهم صدسخن دارد😓

چی میگی اسکول خدا زده؟

حرف حق تلخه.شما خانما بریم تفریح ما آقایون بشینیم خونه املت بخوریم 3وعده و کارتون ببینیم😃😃نمیشه که ماهم دل داریم نیاز داریم.یه سر تو خیابون بزنیم کلی فرشته خوشگل و مهربون هست .😀💃💃😀🫣🫣😍😍😍

معلومه وقتی تنها بزاری باید بره خیانت .این همه دختر خوشگل دورو برش هست .اصلا حقشه.توبورو تفریح اوخون ...

اره هرکی تو ذاتش بی ناموس بازی وجـ.. نده ببازی باشه میره سراغ یکی دیگه

درخواست ندین اقایون درخواست ندددیییننننن پسر نی نی سایتی کنسله چون جای خواهرمنه

حرف حق تلخه.شما خانما بریم تفریح ما آقایون بشینیم خونه املت بخوریم 3وعده و کارتون ببینیم😃😃نمیشه که ...

کمتر گوه خوری کن بی ناموس

من اصلا نمیپسندم چون خیلی وقتا آدم نمیتونه واقعا! من تهران دانشگاه میرم و بعدش میرم خونه مادرم بعد ت ...

هیچکدوم منم تنهایی بیرون میرم سرکار باشه

ولی خونه پدر مادر هامون بخوایم بریم باهم میریم .

مهمونی هامون باهمه

خب خیلی شرایط پیش میاد ک مجبور میشی دور باشی چند روزی

خب اون به کنار خب مجبوری میشه مسافرت کاری میشه اینا بحثش کجاست خب ولی خب خیلی ها الکی همش تنها رو دوست دارن رفیق بازی میکنه همچین آدمی علت ازدواجش چیه؟همسر من یدونه شاگرد داره ایشون برادرش فوت شده زن برادرش رو گرفته که یدونه بجه داشت الان خودشم یه بجه داره 2 تا بجه و زنش رو هر هفته میزاره با دوستاش میره گردش مسافرت 😐😐حالا نه ماشینی داره نه خونه ای بعد هر چی در میاره خرج تفریح مسافرت رفیق بازی خودش میکنه آخه اینم اسمش زندگی هست بعضی وقتا همسر من میاد اونقدر عصبی میشه میگه میخوام بهش بگم خجالت نمیکشی حالا بجه داداشت به کنار به بچه خودتم فکر میکنی ولی بعدش پشیمون میشه میگه چیزی بگم خودم خراب میشم چه زن چه مرد این مدل زندگی کردن درست نیست

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
عزمزم خداروشکر دور و برم مرد سالم دیدم ک این حرومزاده بازی هارو نداشتنشماهم دلیل نمیشه مردای اطرافت ...

خودش نرهست اهل حرومزاده بازی وج.... نده بازی