2777
2789

میگن هرجا رفتی باشوهر بری و تنها جایی نمونی

خونه مادرت تنهایی نری چند روز بمونی

مسافرت تنهایی نری!!!

میگن شوهرم تنها بزاری میره خیانت میکنه!

من فکر میکنم خیلی مسخرس این حرف... نظر شما چیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عمم همیشه اینو بهم میگه😂😂

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨

نه به اون شوری شور

نه به اون بی نمکی

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 

خیانت که ربطی نداره یکی بخواد میکنه ولی منم اصلا دوست ندارم از همسرم دور باشم معتقد هستم بعد ازدواج زن شوهر تا مجبور نباشه نباید بدون هم باشن

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

اینجا هم همینو میگن

من نظرم برعکسه

گاهی فاصله روابطو گرمتر میکنه

کار همسرم اقماریه

دیر به دیر میاد

و هر بار میاد انگار تازه ازدواج مرده همونقد ذوق و شوق داره واسه خونه و زن و زندگی

همه چیز به ذات ادم بستگی داره اونیکه بخواد خیانت کنه تو هر شرایطی اینکارو میکنه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴