2777
2789
عنوان

فامیلای ما اعتقاد دارن زن متاهل نباید شوهرشو تنها بزاره😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1342 بازدید | 82 پست
این خانم ها تمام وجودیت و هویت خودشون رو توی زن یک نفر بودن خلاصه میکنن انگار نه انگار که خودشونم ان ...

اخه یکی طلاق گرفت اینجوری بعد میگفتن تقصیر زنه ک میره خونه مامانش میمونه چند روزی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مسافرت و قبول دارم ولی باقیشو نه. من خودم هرشب میرم باشگاه شوهرم خونه شام درست میکنه😅 صبح تا ظهرم سرکاره بعدشم خونس یا برای خرید میره بیرون زود برمیگرده. من هرجا بخوام برم کاری نداره میمونه خونه یا میخوابه یا فیلم و اخبار میبینه

بیخیال به روند هر هفتم ادامه میدم و نهایتا به شوهرم گفتم اگه گیری از من دیدی دادی دیدی همش تقصیر مام ...

وای من اگه باشم دوربینی شنودی چیزی میذارم اخه چرا باید این حرف و بزنه

من بکی از آشناهای دور شوهرم گفت شوهرت با فلان زن خیلی صمیمی ناراحت شدم

رفتم ری.دم به شوهرم ک حد خودتو نگهدار نیان اینو ب من بگن

تو هیچ موضوعی نظر بقیه برام مهم نیست

چون هرکس بنا به تجربه و گذشته اش نظر میده و عمل میکنه

فامیلای شما هم حتما باید بپای شوهراشون باشن که خطا نکنن . پس این حرف براشون درسته

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

شوهرمو تنها نمیذارم چون خیلی لوس و ننره و به ظاهرش نگاه کنی میگی عجب هیولاییه ولی قلبش اندازه گنجشکه من یه سفر یک روزه رفتم تهران با دوستام ۲۰ باز زنگ زد کجایی اخرم عصر ساعت ۷ زنگ زد با بغض کی راه میفتی 😁

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

خیانت که ربطی نداره یکی بخواد میکنه ولی منم اصلا دوست ندارم از همسرم دور باشم معتقد هستم بعد ازدواج ...

خب خیلی شرایط پیش میاد ک مجبور میشی دور باشی چند روزی

وای من اگه باشم دوربینی شنودی چیزی میذارم اخه چرا باید این حرف و بزنهمن بکی از آشناهای دور شوهرم گفت ...

آخه من میدونم شب جمعه شوهرم کجاس ولی شوهرم نمیخواد خانوادش بدونن کجاس و اونام میگن چرا میری بمون که منو بهونه کنن هی زنگش بزنن دعوا بینمون بندازن

لبم گر بی سخن باشد نگاهم صدسخن دارد😓

قرار باشه دل ومغزش جای دیگه باشه هی بچسبی که نتونه تکون بخوره که مبادا خیانت کنه فایدش چیه

مرد اگه مرد باشه زنش هم نباشه متعهد میمونه

وگرنه زندگی عادی پیش میاد زن بره جایی نباشه، مرد نباشه نمیشه همش ترس خیانت داشت

اللهم عجل لولیک الفرج 🌹