2777
2789
عنوان

استرس

123 بازدید | 11 پست

واقعااااااا دست و دلم ب هیچ کار نمیره، تو دلم انگار رخت میشورن، اگ جنگ بشه بچه های نازنینمون 😭 چ فشاری باید تحمل کنن، من ک خر موقع رفتم اینستا خون اشک ریختم از این همه دسته گلهای ک رفتن پرپر شدن، جنگ بشه چقدر دیگه باید کشته بشن، دیگه جونی برامون نمونده😭

یکی مثل تو یکی تایپک بغلی فکر رنگ ناخن عیده .

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم مطمئن باش به مردم عادی کاری ندارن

کاری ندارم آدم بده ن یا خوبه

ولی جزو اهدافشون نیست دردسر درست نمیکنن برا خودشون صرفه اقتصادی ام نداره

بزنن اهداف خودشون که پایگاه و سازمان ایناس میزنن

عزیزم مطمئن باش به مردم عادی کاری ندارنکاری ندارم آدم بده ن یا خوبهولی جزو اهدافشون نیست دردسر درست ...

ببین بیشتر افسرده ام، الهی بمیرم چقدر داغ ن جون، چ دست گلهای، همه زیر سی سال

استرسم از اینه ک بالاخره جنگ بدون کشته نمیشه هر جا رو بزنن بالاخره چند تا اینور و چند تا انورش اسیب می بینه چ جونهای بیگناهی باید برن ک تو هیج جای سیاست نبودن فقط خواستن زندگی کنن همین 😭

هیییی حالا منی ک تازه دارم وارد جوانی میشم و اینارو میبینم بنظرتون انگیره زندگی میمونه؟

حق داری عزیزم

خودم یه دونه بچه دارم، الان میگم در حق این دونه هم خیانت کردم ک اوردمش دیگه بچه ای نیاوردم ک الکی پاسوز این زندگی نشه، هیچ امیدی در ما زنده نیست