2777
2789
عنوان

دستکش آشپزخانه رو چند مدت دارین

185 بازدید | 38 پست

من نهایت دو ماه 🤕 زود پاره میشه

مارک رز مریم همیشه میگیرم

♥️ غبار غم برود حال خوش شود.. اللهم عجل لولیک الفرج.. اللهم صل علی محمد و آل محمد ♥️

من زیر یک ماه پاره میشه

رز مریم که افتضاح

گیلانه بهتره

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دستکش رو نباید با آب گرم بشوری.

❤️مادر شدم عشق پاک را فهمیدم...من عاشق سینه چاک را فهمیدم...وقتی به زبان کودکی،،مادر گفت من فرق بهشت و خاک را فهمیدم...❤️ما پیر ترین بیست و چند ساله های دنیاییم.........

نمیدونم ولی زود پاره میشه. احتمالا کمتر از دو ماه. تازه فقط برای تمیز کردن سینک و کابینتا استفاده میکنم ظرف نمیشورم

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
منم همینطور حالا باز رزمریم خوبهالبته اگر تنگ باشه واسم زودتر هم پاره میشه

من کوچکترین سایز میگیرم هنوز برام گشاده 🤕

♥️ غبار غم برود حال خوش شود.. اللهم عجل لولیک الفرج.. اللهم صل علی محمد و آل محمد ♥️

نمیدونم ولی زود پاره میشه. احتمالا کمتر از دو ماه. تازه فقط برای تمیز کردن سینک و کابینتا استفاده می ...

خیلی بده زود پاره میشه