2777
2789

این سایت یه سایت عمومی معمولیه پس دلیلی نداره اکثر کاربرا خیلی خوشگل باشند کاربراش قطعا مثل چیزی که در جامعه هست از هر سطح زیبایی ای هستند و درصد زشتا و متوسطا و خوشگلا تو سایت مثل واقعیته

بعد مجردا رو میبینم کلا تاپیکاشون مربوط به خواستگار و دوست پسر و چراغ سبز نشون دادن همکار و این چیزاست،تو این دو روز ۱۰۰ تا تاپیک متاهلا زدن که شوهر دارم ولی خاطرخواه دیگه هم دارم یا ازم خواستگاری کردند یا اینقدر خوشگلم همکارم رئیسم در و همسایه همش لاس میزنن برادرشوهرم بهم چشم داره و... حتی خانمای بالای سی سال شهرستانی هنوز بین چند تا خواستگار گیر کردند یعنی تو اون سن هم هنوز چند تا خواستگار همزمان دارند

بقیشو تو پست میگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم تو این سایت خیلیا فقط دنبال فخر فروشی ان بعضی کاربرا نود درصد تاپیک هاشون راجب چهرشونه و همه جا باید بگن ما خوشگلیم . خوشگلی خب نوش جونت مگه دستاورد خودته اخه!

کاربری الیییییی خانوم ب لطف بعضیا ک 26 ... تقدیم ب اونها باد پرید . فدای سرم

دروغ کنتور نداره

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!

ولی من مجردم سنم کمتره اصلا خواستگار ندارم دوست پسر هم تا حالا نداشتم این همه تو دانشگاه و محیط درمانی بودم هیچ همکار و هم کلاسی و همراه بیماری ازم تعریف نکرده یا پیشنهاد نداده یا حتی جدا از مسائل خاص حتی اون احترامی که معمولا به دخترا میذارن من تا حالا نداشتم انگار طرف حسابشون مرده همون قدر خشک و خنثی و بی تفاوت حرف میزنن پس باید خیلی غیر عادی زشت باشم دیگه گیج شدم تو آینه نگاه میکنم نمیتونم تشخیص بدم چجوری ام ولی قبلا تشخیصم این بود حداقلش متوسطم

ولی حقیقت تلخه باید کنار بیام😂غیر عادی هیچکس منو دوست نداره حس میکنم اگه زشت هم بودم مثل خیلی دخترای زشتی که میبینم حداقل باید یکی چند وقت میومد فقط برای دوستی نهایت نمیگرفت

اینجا همه خوشگلن

بعد ازدواج هم کلی خواستگار دارن

هر جا میرن بقیه سری جذب شون میشن

کلی پیشنهاد های خفن دارن

اینهمه آدم معمولی هم که تو جامعه میبینیم همه عمه منن

وگرنه تو نی نی سایت همه خوشگل و خفنن😌

تو اعتماد به نفس نداری فقط همین.باور کن اگه خودتو دوست داشته باشی به چشم همه میای

من وارد چله ترک غیبت شدم.خدایا شکرت .میشه یه فاتحه یا صلوات برای شادی روح پدرم بفرستید..ممنونم

سی که سنی نیست.

مگر تو جاهای دور افتاده و دور از امکانات و....فکر کنن سی زیاده و دختره باید14سابه باشه تا خواستکار داشته باشه.

کجا زندگی میکنی خوب....

کسایی که می‌خوان ختم سریع قرآن انجام بدهند از روخوانی تحدیر استفاده کنن.یا برنامه رو خوانی قرآن تحدیر نصب کنن.
اینجا میانگین جامعه نیست. از میانگین پایین تر هست. هم زیبایی هم وفاردارب. هم عقل. هم فرهنگ. (افز ...

خب پس دیگه بدتر

منظورم این بود زن ذاتا تو هر سطحی باشه چند نفرو حداقل جذب میکنند زشت ترین دخترا رو ببینی تو نوجوانی و جوانی چندین رل داشتند یا خواستگار دارند قطعا کمتر از خوشگلا ولی به هر حال دختره دیگه

من انگار آدم فضایی ام خیلی شرایطم عجیبه فکر نمیکردم اینقدر زشت باشم