2777
2789
خیلی خستمممم 😭😭😭خیلی بیچارمممممم....خیلی بدبختممممم.....یهو همه چی کابوس شد ....این کابوس مال آلا ...

قصد فوضولی ندارم عزیزم ولی اگه میشه بگو شاید هم خودت خالی شدی هم ما تونستیم کمک کنیم

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

قصد فوضولی ندارم عزیزم ولی اگه میشه بگو شاید هم خودت خالی شدی هم ما تونستیم کمک کنیم

چیو بگم ..از همه جا زخمی شدم تو این زندگی ..از بچگی از الان ..همیشه سهم من غم بود روبرو شدن با آدم های که قلب ندارن و نهایت کثافتن....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیو بگم ..از همه جا زخمی شدم تو این زندگی ..از بچگی از الان ..همیشه سهم من غم بود روبرو شدن با آدم ه ...

هر کسی یه غمی داره یه مشکلی داره عزیزم انشالله خدا جواب اون قلب مهربونتو بده .

منم انقدر زخم خوردم که پوستم کلفت شده دیگه هیچی منو از پا در نمیاره . قوی باش و قوی بمون از خودت یه اثر هنری خلق کن تغییر کن تا اخر عمر نمیشه با این حسرتا و غما زندگی کرد درسته ما دختریم ولی به پاش که بیوفته جرعت و استقامتون از صد تا مرد بیشتره فقط و فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی با گذشته هم کنار بیا هم ازش درس بگیر و از نو دستتو بزار رو زانو تو یه یاعلی بگو و پاشو

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

هر کسی یه غمی داره یه مشکلی داره عزیزم انشالله خدا جواب اون قلب مهربونتو بده .منم انقدر زخم خوردم که ...

ممنون عزیزم ♥️

گاهی بعضی درد ها آنقدر زیاده که خیلی زمان میبره تا بتونی سر پا شی شایدم هیچوقت نتونی ....باید با این کنار بیام 🥀

چه مشکلی ?درسته ولی درد من بدتر از درد توعهحالا خوبه خدا ی روزی بهت کمک میکنه من چی?

حالم آنقدر خوب نیست که بتونم بهت امید بدم اما بازم میگم خدا بی نهایت مهربونه و توبه پذیر