2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی قرار نیست چیزی و تعریف کنم ..فقط من آنقدر دردش برام زیاده که دلم میخواد بمیرم 🖤

اینجپری نگو همیشه یه راهی هست ک آدم دویاره سر پا بشه و ادامه بده

چیزی ک فهمیدم اینه ک آدم سگ جون تر از این حرفاس 💔

و هیچوقت باری ک روت میزارن انقد سنگین نمیشه ک نتونی بکشیش، حتمن از پسش قرار بوده بربیای ک برات اتفاق افتاده

گریه هاتو بکن ناراحتی هاتو بکش هر چقد ک بخای، بعدش کم کم زخمه درست میشه سر پا میشی

اینجپری نگو همیشه یه راهی هست ک آدم دویاره سر پا بشه و ادامه بده چیزی ک فهمیدم اینه ک آدم سگ جون تر ...

به آدم زخمی حمله بکنی چی میشه ؟دیگه جونی تو تنش نمیمونه ..برای کدوم زخمم گریه کنم ؟😭💔من همه جام زخمه ...دیگه نای ایستادن ندارم ....برای زخمی گریه میکنم که خیلی عمیقه ....

خدا میبینه و میشنوه و حواسش هستبه حکمتش اعتماد کنصبور باشهمه تلاشتو بکن و بقیشو بسپار به خودش

من نمیدونم برای کدوم تلاش کنم مشکل یکی دوتا نیست ...

کدوم حکمت، سادگی قشنگی که به من بخشیده همه چیو با سادگیم باختم و دارم میبازم ...سادگیم مهم ترین خوشحالی قلبم و ازم گرفت 🖤💔

به آدم زخمی حمله بکنی چی میشه ؟دیگه جونی تو تنش نمیمونه ..برای کدوم زخمم گریه کنم ؟😭💔من همه جام زخ ...

یه جایی بود تو زندگیم ک حس مردن داشتم حتی بد تر ولی الان هنوزم اینجام، زخما هستن ولی با گذشت تایم بهترم

آدم بهبود پیدا میکنه، خاصیتشه! برای بقا

دردتو کوچیک نمیکنم اما اگه داستان منو بشنوی ...میگی سرتو بزار رو پام و دیگه بمیر بمیرررررر بسته خیلی ...

ن گلم بهتره بری بخونی تاپیکمو بعدش این حرفو نمیزنی در واقع من میزنم

یه جایی بود تو زندگیم ک حس مردن داشتم حتی بد تر ولی الان هنوزم اینجام، زخما هستن ولی با گذشت تایم به ...

خیلی خستمممم 😭😭😭خیلی بیچارمممممم....

خیلی بدبختممممم.....

یهو همه چی کابوس شد ....این کابوس مال آلان نیستا مال چندسال پیشه و من توش دارم دیونه میشم ..دارم نابود میشممم