این سایت یه سایت عمومی معمولیه پس دلیلی نداره اکثر کاربرا خیلی خوشگل باشند کاربراش قطعا مثل چیزی که در جامعه هست از هر سطح زیبایی ای هستند و درصد زشتا و متوسطا و خوشگلا تو سایت مثل واقعیته
بعد مجردا رو میبینم کلا تاپیکاشون مربوط به خواستگار و دوست پسر و چراغ سبز نشون دادن همکار و این چیزاست،تو این دو روز ۱۰۰ تا تاپیک متاهلا زدن که شوهر دارم ولی خاطرخواه دیگه هم دارم یا ازم خواستگاری کردند یا اینقدر خوشگلم همکارم رئیسم در و همسایه همش لاس میزنن برادرشوهرم بهم چشم داره و... حتی خانمای بالای سی سال شهرستانی هنوز بین چند تا خواستگار گیر کردند یعنی تو اون سن هم هنوز چند تا خواستگار همزمان دارند
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم تو این سایت خیلیا فقط دنبال فخر فروشی ان بعضی کاربرا نود درصد تاپیک هاشون راجب چهرشونه و همه جا باید بگن ما خوشگلیم . خوشگلی خب نوش جونت مگه دستاورد خودته اخه!
کاربری الیییییی خانوم ب لطف بعضیا ک 26 ... تقدیم ب اونها باد پرید . فدای سرم
شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!
ولی من مجردم سنم کمتره اصلا خواستگار ندارم دوست پسر هم تا حالا نداشتم این همه تو دانشگاه و محیط درمانی بودم هیچ همکار و هم کلاسی و همراه بیماری ازم تعریف نکرده یا پیشنهاد نداده یا حتی جدا از مسائل خاص حتی اون احترامی که معمولا به دخترا میذارن من تا حالا نداشتم انگار طرف حسابشون مرده همون قدر خشک و خنثی و بی تفاوت حرف میزنن پس باید خیلی غیر عادی زشت باشم دیگه گیج شدم تو آینه نگاه میکنم نمیتونم تشخیص بدم چجوری ام ولی قبلا تشخیصم این بود حداقلش متوسطم
ولی حقیقت تلخه باید کنار بیام😂غیر عادی هیچکس منو دوست نداره حس میکنم اگه زشت هم بودم مثل خیلی دخترای زشتی که میبینم حداقل باید یکی چند وقت میومد فقط برای دوستی نهایت نمیگرفت
اینجا میانگین جامعه نیست. از میانگین پایین تر هست. هم زیبایی هم وفاردارب. هم عقل. هم فرهنگ. (افز ...
خب پس دیگه بدتر
منظورم این بود زن ذاتا تو هر سطحی باشه چند نفرو حداقل جذب میکنند زشت ترین دخترا رو ببینی تو نوجوانی و جوانی چندین رل داشتند یا خواستگار دارند قطعا کمتر از خوشگلا ولی به هر حال دختره دیگه
من انگار آدم فضایی ام خیلی شرایطم عجیبه فکر نمیکردم اینقدر زشت باشم