میم_نون_واو مدیر استارتر عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 5156 عنوان کسی قرص دوتاستراید برای ریزش موهاش استفاده کرده 90 بازدید | 13 پست دکتر بمن دوتاستراید داده الان ۱۷/۱۸ روزه دارم میخورم احساس میکنم جوش دارم میزنم تو صورتم از اون جوشای هورمونی و چرکی که قرمز و درشته الان زدم گوگل میگه ممکنه بخاطر قرصه باشه میترسم هرمونامو بهم بزنه بدتر جوش بزنم چیکارکنم😭قطع کنم قرصو؟؟؟؟؟؟؟؟ بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️ امروز | 07:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
arezuo_64 عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 6254 کف سرت رو روغن رزماری بزن به ساقه موهاتم روغن نارگیلدارو نخور ببین من الان قرص کلاژن گرفتم بخاطر رشد موهام وناخن هام الان یه هفته س دارم میخورم بهتر شده
میم_نون_واو مدیر استارتر عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 5156 فیناستراید استفاده میکنم اونم استفاده کردم ۴۵ روز نتیجه ندیدم دکتر اینو داد گفت قوی تر از اونه بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️
میم_نون_واو مدیر استارتر عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 5156 کف سرت رو روغن رزماری بزن به ساقه موهاتم روغن نارگیلدارو نخور ببین من الان قرص کلاژن گرفتم بخاطر رشد ... قرص پیلفود و سیستین هم داده برای ریزش مو الان از جوش صورت میترسم قطع کنم قرصو؟ بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️
میم_نون_واو مدیر استارتر عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 5156 ریزش موهام خیلی کم کرده ولی خواجه شدم میل جنسیت اومده پایین؟چندروز خوردی قرصو بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️
mmm79 عضویت: 1404/10/22 تعداد پست: 122 من پسرم روی دخترا نمیدونم چطور اثرش ولی میل جنسی منو صفر کرده من ۲ سال استفاده میکنم
میم_نون_واو مدیر استارتر عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 5156 من پسرم روی دخترا نمیدونم چطور اثرش ولی میل جنسی منو صفر کرده من ۲ سال استفاده میکنم یاخدااااااا ۲سال مصرف کنی که کبد نابود میشه رو آنزیم کبدی تاثیر میذارن بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️
میم_نون_واو مدیر استارتر عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 5156 ماینوکسیدل و روغن رزماری کنارش استفاده میکنم ماینوکسیدل ریزش موها و بیشتر نمیکنه؟ بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️
arezuo_64 عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 6254 قرص پیلفود و سیستین هم داده برای ریزش مو الان از جوش صورت میترسم قطع کنم قرصو؟ منم شیمیایی نمیخورم اطلاعاتم ندارم.گیاهی رفع میکنم دو ساعت قبل حموم روغن رزماری بزن بعد برو حموم بعدش روغن نارگیل بزن عالیه
mmm79 عضویت: 1404/10/22 تعداد پست: 122 ۲ ماه اول بیشتر میکرد ولی بعدش ریزش مو کم کرد و موهای جدید در آوردم من که کچل شده بودم الان موهام تا شونه هام خیلی روی من تاثیر مثبت گذاشت