2777
2789

دکتر بمن دوتاستراید داده الان ۱۷/۱۸ روزه دارم میخورم احساس میکنم جوش دارم میزنم تو صورتم از اون جوشای هورمونی و چرکی که قرمز و درشته

الان زدم گوگل میگه ممکنه بخاطر قرصه باشه

میترسم هرمونامو بهم بزنه بدتر جوش بزنم چیکارکنم😭قطع کنم قرصو؟؟؟؟؟؟؟؟

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فیناستراید استفاده میکنم

اونم استفاده کردم ۴۵ روز نتیجه ندیدم دکتر اینو داد گفت قوی تر از اونه

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

کف سرت رو روغن رزماری بزن به ساقه موهاتم روغن نارگیلدارو نخور ببین من الان قرص کلاژن گرفتم بخاطر رشد ...

قرص پیلفود و سیستین هم داده برای ریزش مو

الان از جوش صورت میترسم قطع کنم قرصو؟

ریزش موهام خیلی کم کرده ولی خواجه شدم

میل جنسیت اومده پایین؟

چندروز خوردی قرصو

من پسرم روی دخترا نمیدونم چطور اثرش ولی میل جنسی منو صفر کرده من ۲ سال استفاده میکنم

یاخدااااااا ۲سال مصرف کنی که کبد نابود میشه

رو آنزیم کبدی تاثیر میذارن

ماینوکسیدل و روغن رزماری کنارش استفاده میکنم

ماینوکسیدل ریزش موها و بیشتر نمیکنه؟

قرص پیلفود و سیستین هم داده برای ریزش مو الان از جوش صورت میترسم قطع کنم قرصو؟

منم شیمیایی نمیخورم اطلاعاتم ندارم.

گیاهی رفع میکنم

دو ساعت قبل حموم روغن رزماری بزن بعد برو حموم بعدش روغن نارگیل بزن عالیه