2777
2789
عنوان

اشتباه دخترای فرهنگیان

| مشاهده متن کامل بحث + 24769 بازدید | 231 پست
چرا میگین حقوق معلمی کمهسرجمع ۳ماه میرین مدرسهی شیفتکمتونه؟

مگه ما گفتیم سر کار نمیریم؟؟

مگه ما باعث تعطیلات میشیم

علاوه بر این تدریس مجازی کلاس مجازی به نظرت خیلی اسونه؟

چهار ساعت قبل از کلاس محتوا تولید کن چهار ساعت سر کلاس باش

بعد از کلاس هم تکالیفو چک کن سوال جواب بده

اینا کمه؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی به نظرم همینقدر که یک خانم فرهنگی قدر و منزلت داره، آقای فرهنگی هم داره. میتونه منبع درآمد دیگه ...

آره درسته اگر منبع درامد دیگه ای داشته باشن عالیه. من اصلا بحثم سر جایگاه اجتماعی نبود که به نظرم معامی برای هم زن هم مرد جایگاه اجتماعی داره. من حرفم سر حقوق و درامد بود

توهم نیست واقعا از نکاه جامعه چه شغلی برای یه خانم بهتر از این که هم به زندگیش برسه هم جایگاه اجتماع ...

متاسفانه جایگاه اجتماعی بالارو پول مشخص میکنه که با حقوق ماهی ۱۵ تومن فک نکنم...🫠 یه پزشک میشناسم خانومش خونه داره هرکی میبینش بهش میگه خانم دکتر. به نظرم هیچکس مثل یه خانم خونه دار نمیتونه به زندگیش برسه و بالاسر بچه هاش باشه.با احترام.

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم اصولا کسی که معلم نیست درک درستی از کار معلم و جایگاهش نداره و این مکان مکان درستی برای زدن این حرفت نبود .

کسانی که میگن پزشک و دندان پزشک خواستگاری معلم نمیره از سال پیش تا الان چند تا از دوستانم که معلم بودن با پزشک و دندان پزشک ازدواج کردند .

مخاطب شما فقط دانشجویان دانشگاه فرهنگیان بود که اصولا توی دوران دانشجویی خواستگار زیاد دارن و حرف استادتون رو گفتی که عجله نکنن موقعیت خوب میاد درست هم گفته . از نطر جایگاه اجتماعی هم نگفته از نطر درامد گفته که حقوق یک معلم برای ازدواج کمه .

شما خودتون براتون خواستگار میاد نمیگید این فرد موقعیتش از نفر قبلی بهتره یا درآمدش بالا تره ؟! ایشون هم همینه میگه میگه صبر کنید موقعیت های شغلی که درامد بالا تری دارند هم میاد

آه خانواده ها و نردم توف میکنن تو سورت معلمااین چه حرفیه خدایی که الان معلما احترام ندارن؟؟؟؟هرآدمی ...

نه به اون شوری نه به این بینمکی میخوای قبول کن یا نه الان هیچکس دیگه به معلم ها به چشم قدیم نگاه نمیکنه کجا کسی جریت داشت صداشو جلو معلم بالا ببره چون قشر معلم واقعا زحمت کش بودن تو سرما تو گرما مدرسه میرفتن تا بچه ها یاد نمیگرفتن رهاشون نمیکردن الان چی الان از خداشونه بچه ها یاد نگیرن زرتی کلاس خصوصی بزارن

یکم پای حرفای مادرا بشین و میزان رضایتشون از معلما بشنو بعد نظر بده و ویژگی خودتو به بقیه بچسبون .

در ضمن من حسابدار یه شرکت معتبرم با ۲۹ تومن حقوق و متنفرم از معلمای مفت خور

و شاید در جهان دیگری به جای زنده ماندن زندگی کردیم............
خیلی درحق معلما بد میگین آبجیم معلمه ساعت پنج صبح میره دوتا روستای دور مدرسشون مال قبل از انقلاب ساع ...

خیلی حرف خوبی زدی، اینجا بعضیا انقدر کوته فکرن فقط اون لحظه رو میبینن که این معلم این ماه نصفش تعطیل بوده حقوقشو کامل گرفته چراااا؟ ولی اون چند سال اول کارش که باید میرفت منطقه محروم نصف درامدش هزینه سرویس و رفت و امدش میشد و صبح پنج میرفت ظهر ۳ میرسید خونه رو ندیده که

چرا باید پسری که این همه زحمت کشیده پزشک شده باید بیاد یه دختر معلم با حقوق ۱۵ تومنی بگیره .پسره خیل ...

بعد اون معلم برای پولش زحمت نکشیده و درس نخوانده؟؟؟ فقط پسره زحمت کشیده؟؟؟

چرا دختره باید پولش را بده به پسره؟؟؟ چون پولش کمتره؟؟؟؟

دختری که میخواد با پزشک ازدواج کنه برای اینکه نخواد به همسرش پول تو جیبی بده

شما داری جنسیت زده صحبت میکنیاتفاقا خیلی شغلای بهتری هم جز معلمی برای خانما هستن مثل پزشکی و وکالت و ...

اصلا بحث عدم کفویت اینجا مطرح نیست. که اگر اینو شما نشونه غدم کفویت میدیدی مرد کارخونه دار هم نباید با زن خانه دار ازدواج میکرد!

من یه چیزی رو به شخصه تجربه کردم. اون کسی که ۱۵ تومن حقوق معلم خار شده رفته تو چشمش بی عرضه ترین ادم ...

استارتر عزیز نوش جانتون ولی معلمین عزیز هفته ایی ۲۴ ساعت موظفی دارن که میشه ۳ روز کاری. دی ماه و خرداد ماه هم گه فصل امتحاناته و فقط مراقبت دارن و با کم کردن تعطیلات تابستان و عید که معمولا برای معلم ها سه هفته هست، عملا نسبت ب سایر مشاغل حقوقشان کم نیست ولی دائم شاکی هستن.

هییت علمی ۴۰ ساعت موظفی داره و باید در دانشگاه حضور داشته باشه. از نظر تعطیلی هم بهمن و تیر و شهریور فصل دفاع بچه هاست و اوج فشار کاری. مجبوره خیلی درس بخونه و خودشو آپدیت کنه وگرنه یک استاد بیسواد و منفوره. رقابت علمی شدید با همکاران. منابع لاتین باید بخونه چون الان بچه ها مطالبه گر و باسوادن.... در مجموع هم استادیار ۲۸ میگیره. سالها باید تلاش کنه بشه دانشیار تا بتونه حقوقش زیاد شده.

منظورم اینه بقیه مشاغل علمی استخدامی هم حقوقی نمیگیرن ولی اندازه معلم ها هم شاکی نیستن.

خدایا  مرا یک چشم بهم زدن به خودم وامگذار. 

یه چی میگم به قشر معلمین شریف و انسان و غیر متوهم بر میخوره. ولی اینقدر خواستکار داغون میزه براشون که عموما گیر یک داغون میفتن. ولشون کن سکته میکنن ادامه بدم. چون ممکنه شوهرشونا بکشن🤣🤣

خیلی حرف خوبی زدی، اینجا بعضیا انقدر کوته فکرن فقط اون لحظه رو میبینن که این معلم این ماه نصفش تعطیل ...

همین کسانی که میگن چرا معلم ها مجازی شدند. حاضرند یک روز جمع بشوند و برن اداره و درخواست کاهش مجازی کنند و بگن بچها مون تحت هر شرایطی باید سرکلاس حاضر بشوند..... معلم ها از خداشونه بساط مجازی برچیده بشه