ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بسلامتی عزیزم اولا سعی کن استرس هیچ چیو نداشته باشه خیلی هورمونات تو خلقو خو بچت تاثیر داره من چون کیسه ابم پاره شده یسری مسایل پیش اومد که امادگی نداشتم استرس خیلی شدیدی گرفتم روز اخر بچم دنیا اومد تا یه هفته نمیخوابید زل زده بود بهم نیم متر ازش دور میشدم سیاه میشد از گریه سر دومی خودمو زدم به بیخیالی تجربمم بالا رفته بود خیلی راحتتر بودم یسری چیزارو برا خودت اماده کن مثل چند دست لباس نخی و راحت که رنگش روحیه دار باشه چند تا خرما که بعد زایمان وقتی اجازه دادن بخوری لوازم ارایش خیلی کم مثل یه رژ و یه مداد چشمو یه ابرسانی چیزی بذار کنار اگه فرصتشو داشتیو دلت خواست استفادش کنی چند تا بست ازین نوار بهداشتیای خیلی بزرگ که بهش حساسیت نداشته باشی
ببین من هم بیهوشی کامل شدم هم از کمر و خیلیارو دیدم بعد از بیحسی از کمر دچار کمر درد شدن ولی من اصلا نه چون دکترم قبل زایمان بهم گفت از لحظه ای که به هوش اومدی تا ۱۲ساعت کااامل هر کاریم کردن تو از جات بلند نشو تاق باز بخواب حتی برا شیر دادن بچه هم سعی کن همونجوری شیر بدی متکا زیر سرتم خواستن عوض کنن خودشون سرتو بلند کنن تو نباید به کمرت فشار بیاری چون با تزریق تو نخاع مایع نخایی جابجا شده و ۱۲ساعت طول میکشه به ثبات برسه بعدم اصلا تو گوشی نگاه نکن که سردرد بدی میگیری و اینکه به محض اینکه اجازه داشتی چیزی بخوری هات چاکلتو چایی زیاد بخور باعث میشه مواد بیحسی زودتر از بدنت دفع بشه سردردم نگیری