2777
2789

سلام

ب امیدخدا شنبه عمل سزارینمه

میخواستم بپرسم ازتون چکارا کردید؟

داروهاتون رو خوردین نخوردین؟

شام چی خوردین؟

ارایش کردین روز عمل؟

و....

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بسلامتی عزیزم اولا سعی کن استرس هیچ چیو نداشته باشه خیلی هورمونات تو خلقو خو بچت تاثیر داره من چون کیسه ابم پاره شده یسری مسایل پیش اومد که امادگی نداشتم استرس خیلی شدیدی گرفتم روز اخر بچم دنیا اومد تا یه هفته نمیخوابید زل زده بود بهم نیم متر ازش دور میشدم سیاه میشد از گریه سر دومی خودمو زدم به بیخیالی تجربمم بالا رفته بود خیلی راحتتر بودم یسری چیزارو برا خودت اماده کن مثل چند دست لباس نخی و راحت که رنگش روحیه دار باشه چند تا خرما که بعد زایمان وقتی اجازه دادن بخوری لوازم ارایش خیلی کم مثل یه رژ و یه مداد چشمو یه ابرسانی چیزی بذار کنار اگه فرصتشو داشتیو دلت خواست استفادش کنی چند تا بست ازین نوار بهداشتیای خیلی بزرگ که بهش حساسیت نداشته باشی

بیهوشی کاملی یا از کمر؟

عه جدی پرسیدی؟

اره اون روز اول ک رفتم از منشیش پرسیدم گفتم فقط چیزی ک بیمارستان طی کنه باهاش رو میگیره

این یعنی اینکه دستمزد جدا نمیگیره دیگه نه؟🧐

چون صراحتا نگفت نه یا اره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره اون روز اول ک رفتم از منشیش پرسیدم گفتم فقط چیزی ک بیمارستان طی کنه باهاش رو میگیرهاین یعنی اینک ...

از خود دکتر باید بپرسی ولی اگه میخواست بگیره میگفت

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🕊️✨

ممنون گلماز کمر

ببین من هم بیهوشی کامل شدم هم از کمر و خیلیارو دیدم بعد از بیحسی از کمر دچار کمر درد شدن ولی من اصلا نه چون دکترم قبل زایمان بهم گفت از لحظه ای که به هوش اومدی تا ۱۲ساعت کااامل هر کاریم کردن تو از جات بلند نشو تاق باز بخواب حتی برا شیر دادن بچه هم سعی کن همونجوری شیر بدی متکا زیر سرتم خواستن عوض کنن خودشون سرتو بلند کنن تو نباید به کمرت فشار بیاری چون با تزریق تو نخاع مایع نخایی جابجا شده و ۱۲ساعت طول میکشه به ثبات برسه بعدم اصلا تو گوشی نگاه نکن که سردرد بدی میگیری و اینکه به محض اینکه اجازه داشتی چیزی بخوری هات چاکلتو چایی زیاد بخور باعث میشه مواد بیحسی زودتر از بدنت دفع بشه سردردم نگیری

از خود دکتر باید بپرسی ولی اگه میخواست بگیره میگفت

اره دیگه چون نامه سزارینمم داد بهم

بعد این دکتر رو یکی از دوستام ک ماما هست بهم معرفی کرد ک استادشونم بود

گفت دستمزد نداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببین من هم بیهوشی کامل شدم هم از کمر و خیلیارو دیدم بعد از بیحسی از کمر دچار کمر درد شدن ولی من اصلا ...

عزیزمممم خیلی خیلی ممنونم ازت وقتت و گذاشتی برام

خیر ببینی♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40