2777
2789
عنوان

پشیمونی از ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1846 بازدید | 128 پست
عزمزم میفهمم الان دیگه بزرگ شدم اون دختر بچه ۱۴ ساله نیستم روزی هزار بار فکر میکنم به فاید این زندگی ...

آقا هستماااا

سلام. فرشته کوچولوی مظلوم! هند رجب رو میگم. داستانش رو بزنین اینترنت ... آخرین صحبتش با هلال احمر غزه رو گوش بدین، خودش روضه اس. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کردم بچه بیارم باعث میشه زندگیم پر از شادی بشه

عزیزم شما همین الانم تفکرتون بچگانه است

یعنی چی بچه بیارم زندگیم شاد تر بشه ؟!

اول باید زندگی شادی داشت بعد به فکر بچه باشه ادم

بچه قرار بود ظاهر همسرتون و تغییر بده؟!

برعکس گفتی اول خانوادهبچه ۱۴ ساله چه میفهمهفقط تو جهان سوم کودک همسری وجود داره هیچ جای دنیا زیر ۱۸ ...

کاش خانواده منم میگفتن حق ازدواج نداری کاش انقد دختر راحت شوهر نمیدادن

چه اسم کاربری عجیبی، اینقدر جوون از دست دادیم این چند وقت که خودش صحرای کربلاست!!!

دختر کرمانشاهی ناراحتم گرد....

انسانیت مرز نداره ، هیچ فرقی نداره ایران باشه یا خارج

سلام. فرشته کوچولوی مظلوم! هند رجب رو میگم. داستانش رو بزنین اینترنت ... آخرین صحبتش با هلال احمر غزه رو گوش بدین، خودش روضه اس. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

چه اسم کاربری عجیبی، اینقدر جوون از دست دادیم این چند وقت که خودش صحرای کربلاست!!!

السلام علیک یا رقیه سلام الله علیها

بارها برای هند رجب علیه السلام گریه کردم وقتی آخرین مکالماتش رو شنیدم. امضام....

دختر کرمانشاهی ناراحتم گرد....انسانیت مرز نداره ، هیچ فرقی نداره ایران باشه یا خارج

تواین همه کشته فقط یه دختر به چشمتون اومد، ولله صحرای کربلا تو ایران اتفاق افتاد،

باشه کلا حق با شماست

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

السلام علیک یا رقیه سلام الله علیها بارها برای هند رجب علیه السلام گریه کردم وقتی آخرین مکالماتش رو ...

من برا جوونهای وطنم که چند هفته پیش پرپر شدن خون گریه کردم دیگه ذهنم به کشورای اون طرف نمیرسه

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶