2777
2789
عنوان

پشیمونی از ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 2015 بازدید | 130 پست
اگه واقعا مرد خوبیه زندگی کن. اون بیرون هیچ خبری نیست . چه بسا اونا که لیلی مجنون بودن الان سرو کله ...

بعد ۷ سال نشد دیگم هیچ موقع نمیشه خودم میتونم حدس بزنم فقط قول زدنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باشه ولی چکار کنم نمی تونم به همسرم زیاددنگا کنم یا نزدیکش بشم نمی تونم چطور بگم بفهمی

سخت نگیر.

گاهی تحمل کن.

برخی دیگه هم بدلایل مختلف بعد از ازدواج سرد و .... میشن.

زندگی جریان داره ..... إن شاءالله به همسر وفادار باشین و جلو برین

سلام. فرشته کوچولوی مظلوم! هند رجب رو میگم. داستانش رو بزنین اینترنت ... آخرین صحبتش با هلال احمر غزه رو گوش بدین، خودش روضه اس. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

میخوای جدا شی الان برای خودت و بچه بهترین زمانع. اگر نه که هیچی

نمیدونم ولی ادامه دادنش برام سخته هم دارم خودم اذیت میشم هم همسر و دخترم هم قطعا آسیب میبینه اما شما چرا میگی که الان بهترین موقع هس منظورتون چیه

سخت نگیر.گاهی تحمل کن.برخی دیگه هم بدلایل مختلف بعد از ازدواج سرد و .... میشن.زندگی جریان داره ..... ...

عزمزم میفهمم الان دیگه بزرگ شدم اون دختر بچه ۱۴ ساله نیستم روزی هزار بار فکر میکنم به فاید این زندگی به ضرر هاش

نمیدونم ولی ادامه دادنش برام سخته هم دارم خودم اذیت میشم هم همسر و دخترم هم قطعا آسیب میبینه اما شما ...

خودت جوانی شانس مجدد داری. و بچه ات هم اسیبی از جدایی نمیبینه. به اون شکلی که ممکنه در ده سالگی تا ۱۵ سالگی ببینه. ولی روانشناس میتونه کمک کنه بهتر تصمیم بگیری.

سخت نگیر.گاهی تحمل کن.برخی دیگه هم بدلایل مختلف بعد از ازدواج سرد و .... میشن.زندگی جریان داره ..... ...

چه اسم کاربری عجیبی، اینقدر جوون از دست دادیم این چند وقت که خودش صحرای کربلاست!!!

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶