2777
2789
عنوان

دارم به طلاق فک میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 38820 بازدید | 390 پست
شوهر من جوریه که حقوقش ده میلیون باشه یا صد میگ همشو بخوریم بقیشو میده به باد یا قرض میده یادش میره ...

خیلی سخته واقعا

شوهر منم اهل پس انداز نیست

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منم شوهرم اوایل خیلی پول خراب کن بود، همین الانشم اینجوری هست، ولی من خیلی روش کار کردم واقعا تغییرش دادم، الان خداروشکر هم خوب خرج میکنه و هم خوب پس انداز میکنه، بنظرم سعی کن حقوقشو دست بگیری و خودت مدیریت کنی، مثلا من یکتری که کردم این بود ترقیبش کردم وام بگیره ، کل حقوقش میرفت برا وام ازونطرف درامد شغل دومشو میدادم طلا و خرج زندگی... الآن خودش اعتراف میکنه من چقدر کمکش کردم پولاشو مدیریت کنه .

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

ببین زندگی فقط مسائل مادی نیس. آره پول توی زندگی خیلی مهمه ولی اینکه بخوای بخاطر بدهی زندگیتو خراب کنی اشتباهه. بشین داخل یه کاغذ بدی ها و خوبی های شوهرتو بنویس. ببین کدوم سنگینی میکنه

خستم، خیلی خسته

حرف اينارو ك ميگن بمون درستش كن گوش نكن

اقوام من لا همين شوهر داره ٣٠ ساله زندگي ميكنه

دوتام بچه داره ك بسيار سختي كشيد جوري ك ميرفت خونه مردم تميز ميكرد شكم بچه هاش شير كنه

بعد شوهرش ميرفت براي خودش ادكلن ميخريد.

خانوادگي پز عالي جيب خالي هستند

خانم پير شد.بچه اش يكباز خودكشي كرد

بعدم از خونه رفت براي هميشه.

الان توي ٥٠ سالگي ك همه يك چيزايي دارت اقا هنوز پي خوشگذروني خالم نون خالي ميخوره.

خيلي بهش قديم همه گفتن جدا شو

گفت با دوتا بچه چيكزر كنم

طلاق بگيرم به كي برم...

الان ميگه اشتباع كردم يك بچه مو ك از دست دادم

اون يكي هم فقط نداري كشيد

جدا ميشدم حداقل ضغوط خودم ميسوخم

💕

یغنی پشیمون نمیشم؟ چون از نظر مالی وضع خوبی ندارم

عزیرم الان شما خودت پس انداز داری؟

اگر از اول همیشه تو مضیقه مالی بودی با ادم ولخرج ک خوب حقوق داره نمیتونی

به نظر من از این فرصت استفاده کن و مثل همسرت باش تو خرج کن ک ول خرجی اون کم بشه

وای من درکت میکنم

منم شوهرم سالها بدهکار و بدبختی به بارآورده.فقط گند زده با کارهاش و بی فکری هاش .

اصلا شم اقتصادی نداره و بسیار ولخرجه بلد نیست مدیریت کنه و حاضرم نبود مدیریت رو دست من بده

من بچه دارم و راه طلاق رو نتوستم برم

مشکلم اینه خودشو خونوادش از ریشه چیزی به اسم پس انداز بلد نیسن هر چی کار میکنن میخورن و خرج میکنن

سبک زندگیت تون ب هم نمیخوره ولی طلاق هم راهش نیست

اگر بتونی ب سبک هر چه پیش آید خوش ایدش رفتار کنی خوشبخت میشی

دقیقا انگار زندگی یکی از فامیل هامو تعریف کردی

الان یک ساله تو عقدن در آمد شوهرش خوبه در حد معمولی ولی خیلی ولخرجن اینطوری که ماهی یک لش گوسفند میخورن به خوردنشون خیلی میرسن ولی از اون طرف هنوز یک خونه برای پسرشون درست نکردن( ما تو روستا هستیم و اینجا خونه میسازن) تا ۵سال دیگه هم خبری نیست

از اون طرف وضعیت مالی دختر خالم زیاد خوب نیست ولی خیلی به فکر پس اندازن و معقول خرج میکنن و دختر خالم از دست شوهرش و خانوادش حرص میخوره که کی میخوان خونه درست کنن یا اینکه طلا فقط دوتا انگشتر داده بهش و با وضعیت الان طلا دیگه هیچی ، بدهی ۲میلیاردی هم بالا آوردن و یک باغ پسته داشتن دادن رو بدهیشون الآنم دختر خالم خودت داره کار میکنه و وام ازداجشم گرفت رفت طلا خرید که بعدن هر وقت خواستن عروسی بگیررن بفروشه بره جهیزیه بخره

فقط نصیحتم بهت اینه که تا وقتی توی اون خونه هست کاریش نمی تونی کنی آدم ولخرج خیلی سخته بخواد خودشو تعقیر بده

رهاش کن بعدا شاید بتونی خرج خونه رو دست خودت بگیری و ولخرجیش کمتر بشه خیلی هم هی بهش گیر نده حرفا درسته ولی از نظر اون خسیس بازیه

روانیم کردن بخدا ما خونوادمون اولین الویتمون پس انداز بود اینا با وجود درآمد بالا همیشه بدهکارنتو ای ...

عزیزم با این اوضاع اقتصاد همه بدهی دارن.به نظرم پس انداز به اندازه خوبه.همینکه شما پس انداز میکنی،از اونطرف شوهرت به فکر تفریح و...باشه خوبه.نه ولخرجی خوبه نه فقط جمع کردن.نمیدونم ما ایرانیا چمون شده تا یه بحثی پیش میاد میگن طلاق میخوایم.جالبه تو نی نی سایت همه موافق طلاق هستن