ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم حس میگنم شماهم چون تو خونواده ای ک همه پس انداز مبکنن زندگی کردی ذهنت خیلی دربرابر خرج کردن مقاومه و هیچ لذتی از اینکار نمیبری و همش حس میکنی باید جلو بندازی ولی اشتباه میکنی من مخالف ولخرجیم ولی یه شام دونفره بردت بیرون تو بجای لذت بردن میگی زهر میخوردم؟؟؟
منم اوایل همینطور بودم دست خودمونم نیس از بس خونوادهامون از جلو انداختن خوب میگن و دغدغهاشون اینه ک جلو بندازن ماهم ذهنیتمون اینه ک باید فقط جلو بندازبم داداش منم همینطور بود تمام زندگیش قناعت کرد و هیچ لذتی نبرد خونه و ماشین و دوتا زمین جلو انداخت الان چندماهه فوت کرده و تمام داراییاشو گذاشت برای زنش ک هرشب عروسی و خوش گذرونیه...من از بعد از مرگ داداشم زندگیمو میکنم با لذت و هیچ اهمیتی ب حرفای بقیه نمیدم من میخوام از زندگی لذت ببرم بقیه چیزاهم سپردم دست خدا به اندازه خرج میکنم و حتمااا ماهی چندین بار باید دیت عاشقانه باشوهرم بریم رستوران یا کافه و برای لباس خریدن و اینا هم چیزی ک دلم بخواد و نیاز داشته باشم حتما میگیرم با اینکه قسطم داریم
همواره ثروت و آرامش و عشق و شادی به سمت من در جریانست...خدایا هزاران بار شکرت🙏🏻
ببین شوهر منم ولخرج هست، دیگه خرج زندگی رو داد به من. البته خودش قبول نداشت ولخرجه ولی خوب چون ذات خوبی داشت. اینجوری بود که از اول قسمت بیشتر حقوقش رو میداد به من برای خرج خونه. منم پس انداز میکردم. ولی خوب خست هم خوب نیست. چون واقعا آدم از پولش استفاده نمیکنه و توی این کشور که سریع هم بی ارزش میشه. بارها برای خودم پیش اومده.
به نظرم اگه آدم بتونه با پولش خوش بگذرونه و استفاده کنه اینم خیلی خوبه
انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
با آدم ولخرج زندگی نکردید. بعضیاشون برای یه موردایی هر چی بخوان خرج میکنن اما برای مسائل مهم مثل خونه، ماشین و حتی لباس زن و بچه و هزینه تحصیل و آموزش به فکر نیستن مثل شوهر من
همه چیز باید به اندازه باشه حرصشو ما بخوریم حالا ما جلو بندازیم بعدش خدایی نکرده اتفاقی برامون بیوفته بزاریم برا کی؟؟؟یکی بیاد جامون بشینه از اونچیزایی ک ما باخون و دل خریدیم با لذت استفادع کنه؟گفتی با اشک و گریه های من بزور پس انداز میکنه حرص نخور الان نمیفهمی ۱۰سال دیگه ک بدنت فرسوده شد میفهمی با خودت و زندگیت چکار کزدی یه نگاه ب دورو بریات ک میگی پسندانداز میکنن بنداز لذت درست و درمون میبرن از زندگی،؟؟خدایی نکرده زبونم لال فردا بیوفتن بمیرن میشه گف از زندگیش لذت کافی رو برد یا باید گفت بنده خدا انقد جلو انداخت هیچیم ندید ازشون
من چون بعد از مرگ داداشم این شرایطو دیدم درست عبرت شده برام این حرفامو به عنوان یه نصیحت دوستانه بخون
همواره ثروت و آرامش و عشق و شادی به سمت من در جریانست...خدایا هزاران بار شکرت🙏🏻
همسر منم همينطور بود از بانك وام ميگرفت أصلا به پرداخت فكر نميكرد هر ماه از بانك زنگ ميزدن و من تن و بدنم ميلرزيد درسته خيلي ولخرجه ولي در كل پول هاش رو يه جايي سرمايه گذاري ميكرد و الان بعد از گذشت ده سال ملك با ارزش داره ولي كلي بدهي هم داره
من سر همين كارهاش پير شدم، كل جونيم به هدر رفت از بس غصه خوردم ، فكر نكن مشكل كوچيكي هست اتفاقا خيلي هم بزرگه من كشيدم كه بهت ميگم ، نميگم طلاق بگير ولي واقعا به فكر چاره باش