2777
2789
عنوان

دارم به طلاق فک میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 41896 بازدید | 410 پست
پس اینطور بزرگ شده . اینطور تربیت شده . بخوای باهاش بمونی کارت سخته . انگار از نو باید تربیتش کنی .

روانیم کردن بخدا

ما خونوادمون اولین الویتمون پس انداز بود

اینا با وجود درآمد بالا همیشه بدهکارن

تو این یکسال خیلی تلاش کردم به زور پولی جمع کنم همش جنگ اشک و دعوا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روانیم کردن بخدا ما خونوادمون اولین الویتمون پس انداز بود اینا با وجود درآمد بالا همیشه بدهکارنتو ای ...

شیوه ی پس اندازت چیه ؟ و اینکه شغل همسرت و درآمد ماهانه چقدر داره ؟ خودت هم شاغلین یا خیر ؟

نامزدمنم ولخرج بود منی که به فکر پس انداز بودمو میگفت خسیس درصورتی که من به موقع خرج میکردم با برنامه مثلا مناسبتا واسش کادو میگرفتم اون ایتقد ولخرجی میکرد که نمیرسید مناسبتا هدیه بگیره خیلی هم خودشیفته بودجداشدم ازش

چون از نظرش من فکرشو بهم میریزم بهش میگم بدهیاتو بده پس انداز کن عروسی کنیم

اینجام تا میای یه چیز بگی زود میگن طلاق برید مشاوره بعدمیه شبه که نمیتونی عادتاشو عوض کنی هینجور که خودتو نمیتونی وقف بدی پس آروم آروم حالا که برات خرج میکنه چراکه بده طلا بخر ماشین بخر خوردخورد بعد بفروشید زندگیتون سامان بدیو

مسخرست به خاطر همچین چیزی طلاق بگیری اینجا هرچی میشه خانوما فورا میگن طلاق زن و مرد باید با هم بسازن همسرتون از روی هیجان یه حرفی زد فک نمیکنم کسی که برای عقدتون این همه هزینه کرده باشه دلش بخواد جدا بشه

مسئولیت پذیره اصن این ادم؟

داره گرونی ها روز ب روز بیشتر میشه بجا بریز و بپاش عروسیشو بگیره تموم کنه بره

ملت دارن تند تند کاراشونو میکنن تا کی میخواد بشینه؟!

اگر دین ندارید، لااقل آزاده باشید🕊✨️

نامزدمنم ولخرج بود منی که به فکر پس انداز بودمو میگفت خسیس درصورتی که من به موقع خرج میکردم با برنام ...

بخدا نامزد منم مناسبتا به زور ازش کادو میگیرم

تو عقد بودی؟