2777
2789
عنوان

بهم گفت من با دختری مثل تو خوشبخت میشم ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 63 پست
ببخشید ولی آشغال سگگگ به درک بخدا نمیخوام گولت بزنم و دلتو خوش کنم ولی تو هیچی کم نداری کافی هستی دخ ...

پس چرا همیشه جوری رفتار میکرد که انگار میخوادم

چرا یهویی گفت نمیخواد و یهویی رفت...

مرسی عزیز دلم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس چرا همیشه جوری رفتار میکرد که انگار میخوادمچرا یهویی گفت نمیخواد و یهویی رفت...مرسی عزیز دلم

مردا همینن انگار 🫠💔

می تونن بهترین و عاشق ترین کرد دنیا باشن ولی همش نقش و فیک ...

وقتی بخوان بپیچونن اینطور میگن

به من بعد کلی حرف آینده زدن که حتی حرف شده بود که مهمون بیاد کمک کنه تو پذیرایی کردن

منظورم حتی حرفهای بعد ازدواج هم بینمون زده شده بود وخودش بهم پیشنهاد داده بود . ظاهرمم پسند کرده بود.

بهم گفت ما دو خط موازی هستیم 💔

بهانه بوده خوشگلم❤️

زندگی در کنار عشق، خوشبختی، خنده، لذت، آزادی، دیدن و تجربه کردن... سختی و شکست هم داره.امیدوارم این سختیها باعث نشه که منو بخاطر اینکه انتخاب کردم به این دنیا بیای و مادرت بشم، سرزنش کنی چون زندگی برای همه تلفیق خنده و گریهست و گزینه حذفی نداره

شاید در کنار شما احساس ضعف میکرده چون قد کوتاه و چاق بوده یا مشکل دیگه ای داشته

و به هر حال نر جنبه نداره با دختره بهتر از خودش تو رابطه بره اینطوری بهشون اعتماد به نفس میدین همیشه با مردی باشید که تکلیف معلومه و سطحش نسبتا از خودتون بالاتر

آسان گذرانید جهانِ گذران را...