2777
2789
عنوان

بیاین تعریف کنم چ شب بدی بود🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 28 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکل چهرشه؟ پس چرا ا؟ اول قبول کردی؟

تو ک میتونی قربون صدقش بری پس ی علاقه ی ریزی داری بهش .

چون من خواهرم و دیدم . دیدم ادم کسی دوست نداشته باشه بهش زنگ ک نمیزنه هیچی نگرانشک نمیشه هیچیحتی اگر اونم زنگ بزنه یکی در میون جواب میدی

چی اره برای کات؟

برای وصلت

ولی من نمیدونم چی کار کنم

از یه طرفی خیلیی مطمئن رفتم برای کات

ولی وقتی گفتم و پیاده شدم اومدم گریه ولم نمیکرد و میترسیدم بلایی سر خودش بیاره حس میکردم یه تیک از خودمو گذاشتم اومدم

برای وصلتولی من نمیدونم چی کار کنماز یه طرفی خیلیی مطمئن رفتم برای کاتولی وقتی گفتم و پیاده شدم اومد ...

اسی ولی خب زشت شد گفتی نمیخام بخاطر قیافه و ...

اجباری بود من نخواستم الان هم خانوادش فهمیدن اگر نگفته بود باز مهم نبود

خانواده خودت چیزی نگفتن بهت ؟

سلام یه تجربه شخصی بهت بگم ،توی رابطه دوستی بالخصوص ازدواج دلت برای گریه کسی نسوزه،من چند سال قبل از یکی خوشم نیومد ولی بخاطر اینکه خیلی میگفت وابسته ام و گریه کرد دلم سوخت چند وقت بعد برام شاخ شده بود و تهدیدم میکرد یه مدت طولانی ،مجددا وقتی خواستم ازدواج کنم حس کردم طرف کیس من نیست اما باز محض دلسوزی و رمانتیک بازی طرف دلم سوخت الان توی یه ازدواج اشتباهم با یه بچه ،جزئیات رو ننوشتم شاید متنم خیلی ادبی نباشه ولی اصلا دلت نسوزه برای کسی،فقط برای خودت و آینده ات دل بسوزون تازه ۱۹ سالته