یه دختره هست ۱۷ سالشه خیلی بی فرهنگ و عقده ای
من ۲۴ سالمه... تاحالا چندباررسبدهای زیتون هل داده سمت من بزور (کارخونه زیتونم)
یه بار میزد به کمرم (سبد های زیتون باید دست به دست بچرخه و کارگرا زیتونای کوخی رو بردارن)
بعد دوباره داشت امروز اینکارو میکروم گفتم فلانی تا خانم کناریم زیتون برنداشنه بزور هل نده ... بعد شروع کرد به جواب دادن که جلوت خالیه دیگه بزار گفتم چندبار اینکارو گردی صبرکن بره بعد سبد تزت میگیرم ... گفت برو یه جا دیگه بشین مشکل داری بلند شو برو اونور ...چندبار گفت با لحن خیلی وحشی .. منم گفتم توبرو اونور بشین بعد گفت من اعصاب ندارم حرف نزن اعصاب ندارم گفتم برو اعصابت درست کن ... بعد دیدم داره یواش میگه عقل نداره ... منم داد زدم درست صحبت کن فوش مبدی فکرمیکنی نمیشنوم یکم ترسید گفت فوش ندادم ... بعد مارو جدا گردن بعد رفت کنار یه خانمه ک سنش بالاست داشت منو فحش میداد درصورتی ک من اصلا چیزی نگفتم بهم بد نگا میکردم در گوش خانمه حرف میزد و گاهی میخندید اولش قشنگ داشت منو فحش میداد
خیلی بیشعور عقده ای تاحالا همرو همینجوری اذیت کرده یه بارم گفتم ضایعت ایناست اینارو بردار سبد جلوشه الکی زیررو میکنه هیچی برنمیداره چون بلد نیست... یواش گفت دهنت ببند😐
خودم شنیدم ... یه بارم گفتم بیا اینجا بشین اونور تنهایی گفت حرف نزن بابا😐
با دوست صمیمیم هم اونجا بد رفتار کرده بهش گفته اعصاب ندارم برو اونور تو حرف زدن بلد نیستی خودش مثل انسان های نخستین سلام میکنی جواب نمیده حرف میزنی جواب نمبده نگات میکنه منگل عقب مونده
نظرتون بگید اعصابم خورده
چندروز دیگه کلا میام بیرون ازاینکار انشااله