2777
2789
عنوان

بیاین تعریف کنم چ شب بدی بود🥲

565 بازدید | 28 پست

امشب رفتم با نامزدم به هم بزنم از هیچی خبر نداشت

مثل همیشه اومد دنبالم بریم بگردیم خوشحال و خوراکی خریده بود

بحث باز کردم گفتم میخوام راجب یه چی حرف بزنم باهات گفت بگو

گفتم میخوام این نامزدی رو به هم بزنم.طفلکی شک شد حسابی

گفت سر چی گفتم نمیتونم ادامه بدم خانوادم بهم اجبار کردن الان دیگ نمیتونم ادامه بدم

گفت باید یه دلیلی باشه خب گفتم دلیل ندارم

گفت من بی تو میمیرم اصلا نمیتونم خودمو می کشم

من گریه کردم گفت قربون اون چشات بشم گریه نکن

دستمو گرفت بقلم کرد خودشم گریه کرد گفت من نمیتونم جدا شم

قلبم پاره پاره شد

بعد خداحافظی کردیم رفت خونشون مامانش زنگ زد ک اومده داره گریه میکنه چرا اینکارو کردین و چرا از اول نگفتین

خودش پیام داد خوشبخت بشی و هیچوقت فراموشت نمی کنم و این حرفا

نتونستم تحمل کنم ترسیدم بلایی سر خودش بیاره زنگ زدم بهش دوباره کلی قربون صدقم رفت و حرف زدیم . فردا قراره مامان باباش بیاد

حالم خیلییی بده بعد اینکه ازش خداحافظی کردم پیاده شدم کلییی گریه کردم

ولی نمیدونم چرا هیچجوره نمیتونم با چهرش کنار بیام واقعا نمیدونم چرا انقدر حساسم به چهرش.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در ضمن وقتی دوسش نداری چهرش و

نباید از اول قبول میگردی

الانم دیر نشده

بگو نمیخوای

آخرش ک باید به هم بزنی

یا مجبوری تحمل کنی که اونم عذابه

در ضمن یه سوال مگه چهرش چجوریه ک ب دلت نمیشینه

بگو یکم تیپ اینا بزنه

این متن اصلا به جمله آخر نمیخورد🤔😂😂 لطیفه یود انگار

سلام بچه ها من ۲۰ سالمه یه روز رفتیم توی دارخونه یه دکتری بعد من کنکور داده بودم مامانم به دکتر دارخونه داره گفت دختر منم مثل شما میخواد دکتر بشه

اینم بگم دکتر مرد بود

گفت انشاللله بشه

بعد از ۶ ماه باز دیدمش

خیلی نگاهم کرد وحشت ناک انگار خیلی خوشش اومده بود بعد از مامانم پرسیده بود دختر خانومتون قبول شد یا ن مامانم گفته بود ن بعد اون دکتره گفته بود انشاالله میشه

بعد رفتیم خونه یکی دوستامون مامانم گفت فک کنم اون دکتره از دختر من خوشش میاد و اگه دکتر بود خاستگاری میکرد

بعد دوباره رفتیم مغازش دیدم رو دارویی ک به من داد نوشته شده شهر کوچک است

ذهنم درگیر شده منظورش یعنی چی

یعنی اون زنه چیزی رفته بهش گفته

منظورش یعنی چی اخه مامانم فقط حسش رو به اون زنه گفته اخه چیز خواسی نگفتهدک چرا باید اینجوری بگه

اگه با دوستای ما ارتباط داره و ما خبر نداریم خیلی لاشین همشون

سلام بچه ها من ۲۰ سالمه یه روز رفتیم توی دارخونه یه دکتری بعد من کنکور داده بودم مامانم به دکتر دارخونه داره گفت دختر منم مثل شما میخواد دکتر بشه

اینم بگم دکتر مرد بود

گفت انشاللله بشه

بعد از ۶ ماه باز دیدمش

خیلی نگاهم کرد وحشت ناک انگار خیلی خوشش اومده بود بعد از مامانم پرسیده بود دختر خانومتون قبول شد یا ن مامانم گفته بود ن بعد اون دکتره گفته بود انشاالله میشه

بعد رفتیم خونه یکی دوستامون مامانم گفت فک کنم اون دکتره از دختر من خوشش میاد و اگه دکتر بود خاستگاری میکرد

منظورش یعنی چی اخه مامانم فقط حسش رو به اون زنه گفته اخه چیز خواسی نگفتهدک چرا باید اینجوری سلام بچه ها من ۲۰ سالمه یه روز رفتیم توی دارخونه یه دکتری بعد من کنکور داده بودم مامانم به دکتر دارخونه داره گفت دختر منم مثل شما میخواد دکتر بشه

اینم بگم دکتر مرد بود

گفت انشاللله بشه

بعد از ۶ ماه باز دیدمش

منظورش یعنی چی اخه مامانم فقط حسش رو به اون زنه گفته اخه چیز خواسی نگفتهدک چرا باید اینجوری بگه

اگه با دوستای ما ارتباط داره و ما خبر نداریم خیلی لاشین همشونبگه

اگه با دوستای ما ارتباط داره و ما خبر نداریم خیلی لاشین همشون

در ضمن وقتی دوسش نداری چهرش و نباید از اول قبول میگردی الانم دیر نشده بگو نمیخوای آخرش ک باید به هم ...

میگ اجبارم کردن

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤