2777
2789
عنوان

کیا جدیدا طلا فروختن

| مشاهده متن کامل بحث + 1089 بازدید | 79 پست

من تو خرداد ۶ تومن فروختم دیگه چکار میشه

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

والا منم یه مقدار طلا دارم گفتم بفروشیم خونه عوض کنیم خونمون طبقه چهارمه بدون آسانسور .هنوز نرفتیم د ...

بنظرم صبرکن طلا خیلی بالاتر میره تا سال اینده

شاید بهترین خونه رو بتونی بخری

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارکت باشه

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️

مبارکباشه

من رو۱۵۸۰۰ فروختم دادم ملک اصلا پشیمون نیستم. البته اولش پشیمون بودم ولی الان اوکی هستم.

قیمت و رشد ملک شاید لاکپشت وار حرکت کنه ولی سر بزنگاه خودشو سریع میرسونه به قیمت واقعیش

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
خوب فرقی نداره ملک هم میره بالا تو این یک هفته ملک هم به تکونی خورد

درسته ولی نه مثل طلا

و الان وضعیت ایران معلوم نیست اگه خونه خریدن و خدانکرده جنگ شد و سرمایتون رو از دست دادین چی؟

باز بهتره که طلا باشه اگه الان خونه دارین

بنظر من تو این شرایط خونه خریدن هم ریسکه

وای وای من 😔😭نزدیک ۱ میلیارد طلا داشتم البته اگر می بود این قیمت کوییک صفر داشتیم همرو دادیم خونه ...

نه دور از جونت.خونه نداشتن خودش بد دردیه.دوستان نظرات خوبی دادن بخون

میان دیوانگان دیدم،هزاران عاقل مُرده👌
وای وای من 😔😭نزدیک ۱ میلیارد طلا داشتم البته اگر می بود این قیمت کوییک صفر داشتیم همرو دادیم خونه ...

نهههههه.خیلی کار خوبی کردی.مبارکت باشه.طلا و ماشین جاش میاد ولی ملک خریدنش سخته

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑
درسته ولی نه مثل طلاو الان وضعیت ایران معلوم نیست اگه خونه خریدن و خدانکرده جنگ شد و سرمایتون رو از ...

اگر بحث جنگ باشه چه خونه چه طلا، دیگه فقط جونت مهم هست.

طلا روهم که نمیشه بگیری دست راه بیفتی اینور اونور

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
اگر بحث جنگ باشه چه خونه چه طلا، دیگه فقط جونت مهم هست. طلا روهم که نمیشه بگیری دست راه بیفتی اینور ...

باز هم بهتر از خونه است طلا ت جیبت یا ت کیفت جا میشه و دلال های زیادی هستن ک بتونن طلا بخرن

اما خونه چی؟ تو شرایط جنگ کسی خونه میخره؟ اصلا دیگه برای کسی خونه ملاکه؟

مبارکباشهمن رو۱۵۸۰۰ فروختم دادم ملک اصلا پشیمون نیستم. البته اولش پشیمون بودم ولی الان اوکی هستم.قیم ...

ممنون از نظرتون حق باشماست.هر زمان خواستیم تکونی بخوریم نشد چون در واقع همیشه یکسوم اون مورد رو داشتیم .همیشه اقتصاد از دارایی ما جلوتر بود ولی این دفعه گفتیم شاید کار درست باشه چون صاحب ملک برا فروش فراخوان داده بود و عجله داشت

میان دیوانگان دیدم،هزاران عاقل مُرده👌