2777
2789
عنوان

کیا جدیدا طلا فروختن

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 78 پست

دوستان بنظرتون من طلا بفروشم بذارم رو پول خونمون یه خونه ی بزرگتر بخریم؟

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای نه مبارک باشه به خوشی بشینی

دعا کنید برام مثل افسرده ها شدم همین که رفتیم تو این خونه هزار تا بلا سرمون اومد

همه گفتن چشم زخم ولی نفهمیدم چرا اینطور شد

دعا کنید برام 😔🫀

نه دور از جونت.خونه نداشتن خودش بد دردیه.دوستان نظرات خوبی دادن بخون

دعا کنید برام مثل افسرده ها شدم همین که رفتیم تو این خونه هزار تا بلا سرمون اومد

دعا کنید برام 😔🫀

بنظرت چیکار کنیم؟😁

من چون خونم طبقه بالا هست البته هنوز نرفتم داخلش ساکن بشم.این چند روز دنبال خونه بودم حداقل آسانسور دار بخرم حالا فردا قراره به جا معامله کنیم توکل به خدا

اول خونه پیدا کنین اخرین مرحله بزارین فروش طلا

اون که آره.کلا منظورم این بود که در حال حاضر فروختن طلا و خریدن ملک عاقلانست؟

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑
اگه خودتون نمیخواین زندگی کنین و میخواین رهن و اجار بدین با پولش طلا بخرین

راستش تازه خریدم نمیشه این کارو کرد.یه انباره که قراره مغازش کنیم بعدا

میان دیوانگان دیدم،هزاران عاقل مُرده👌

من رفتم طلا فروختممثلا نوسان گیری کنم ،از فرداش رفت بالا و دیگه تا خریدم کلی گرم کم شد و یه مقدارشم نقد موند.تمام پس اندازمون بود برای خرید خونه

چند روزی حالم بد بود راستش ولی نهایتا به این نتیجه رسیدم که حتما همینقدرش روزی ما بوده .یا اینکه روزی ما بیشتره و از یه جا دیگه جبران میشه و دیگه بهش فکر نکردم .

باز هم بهتر از خونه است طلا ت جیبت یا ت کیفت جا میشه و دلال های زیادی هستن ک بتونن طلا بخرن اما خونه ...

همین دیگه برای کسی نه خونه ملاکه و نه طلا .تو جنگ فقط باید تلاش کنیم نمیریم🙃. همین. نه ادم فکر خونست و نه طلا...اگر خونه خراب بشه طلاها و چه بسا ادم ها هم دور از جون داخل همون خونه ان...

پس بحث جنگ فرق میکنه....

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
نهههههه.خیلی کار خوبی کردی.مبارکت باشه.طلا و ماشین جاش میاد ولی ملک خریدنش سخته

دعا کنید برام 😔🫀میگم یه دویست میلیون پول هم داریم بنظرت بدیم طلا میترسم یهو بیاد پایین 🤦🏻همینطوری موندیم

من چون خونم طبقه بالا هست البته هنوز نرفتم داخلش ساکن بشم.این چند روز دنبال خونه بودم حداقل آسانسور ...

خیر پیش🌹انشالله هرچی خیره همون بشه برات.ما طبقه و واحدمونو دوست داریم.خوش نقشه هم هستش.همسرم میگه نفروشیم.ولی من نظرم اینه حالا که طلا کشیده بالا با اون پول ما کار دیگه نمیتونیم کنیم.بهتره که بذاریم روی پول خونه و بزرگترش کنیم.