اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️
من رو۱۵۸۰۰ فروختم دادم ملک اصلا پشیمون نیستم. البته اولش پشیمون بودم ولی الان اوکی هستم.
قیمت و رشد ملک شاید لاکپشت وار حرکت کنه ولی سر بزنگاه خودشو سریع میرسونه به قیمت واقعیش
کوچک ترید ! از آن که مرا زیر و رو کنید ! حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید! کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام، از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! . ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید ! ای بادهای سرد و مخالف؛ من ایستاده ام!! این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛ شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
درسته ولی نه مثل طلاو الان وضعیت ایران معلوم نیست اگه خونه خریدن و خدانکرده جنگ شد و سرمایتون رو از ...
اگر بحث جنگ باشه چه خونه چه طلا، دیگه فقط جونت مهم هست.
طلا روهم که نمیشه بگیری دست راه بیفتی اینور اونور
کوچک ترید ! از آن که مرا زیر و رو کنید ! حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید! کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام، از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! . ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید ! ای بادهای سرد و مخالف؛ من ایستاده ام!! این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛ شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
مبارکباشهمن رو۱۵۸۰۰ فروختم دادم ملک اصلا پشیمون نیستم. البته اولش پشیمون بودم ولی الان اوکی هستم.قیم ...
ممنون از نظرتون حق باشماست.هر زمان خواستیم تکونی بخوریم نشد چون در واقع همیشه یکسوم اون مورد رو داشتیم .همیشه اقتصاد از دارایی ما جلوتر بود ولی این دفعه گفتیم شاید کار درست باشه چون صاحب ملک برا فروش فراخوان داده بود و عجله داشت