چندساله ک ملک برای سرمایه گذاری مناسب نیست ولی برای اینکه خودتون بشینین قطعا باید خرید ، خیلی ارامش ذهنی میاره ، بالاخره سقف بالا سرتونه ، مستاجری خیلی سخته
من چون خونم طبقه بالا هست البته هنوز نرفتم داخلش ساکن بشم.این چند روز دنبال خونه بودم حداقل آسانسور دار بخرم حالا فردا قراره به جا معامله کنیم توکل به خدا
من رفتم طلا فروختممثلا نوسان گیری کنم ،از فرداش رفت بالا و دیگه تا خریدم کلی گرم کم شد و یه مقدارشم نقد موند.تمام پس اندازمون بود برای خرید خونه
چند روزی حالم بد بود راستش ولی نهایتا به این نتیجه رسیدم که حتما همینقدرش روزی ما بوده .یا اینکه روزی ما بیشتره و از یه جا دیگه جبران میشه و دیگه بهش فکر نکردم .
باز هم بهتر از خونه است طلا ت جیبت یا ت کیفت جا میشه و دلال های زیادی هستن ک بتونن طلا بخرن اما خونه ...
همین دیگه برای کسی نه خونه ملاکه و نه طلا .تو جنگ فقط باید تلاش کنیم نمیریم🙃. همین. نه ادم فکر خونست و نه طلا...اگر خونه خراب بشه طلاها و چه بسا ادم ها هم دور از جون داخل همون خونه ان...
پس بحث جنگ فرق میکنه....
کوچک ترید ! از آن که مرا زیر و رو کنید ! حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید! کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام، از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! . ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید ! ای بادهای سرد و مخالف؛ من ایستاده ام!! این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛ شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
من چون خونم طبقه بالا هست البته هنوز نرفتم داخلش ساکن بشم.این چند روز دنبال خونه بودم حداقل آسانسور ...
خیر پیش🌹انشالله هرچی خیره همون بشه برات.ما طبقه و واحدمونو دوست داریم.خوش نقشه هم هستش.همسرم میگه نفروشیم.ولی من نظرم اینه حالا که طلا کشیده بالا با اون پول ما کار دیگه نمیتونیم کنیم.بهتره که بذاریم روی پول خونه و بزرگترش کنیم.
دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑