zaahraw81 مدیر عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 2434 عنوان دلم گرفت | مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 50 پست با یکی حرف میزدم هرچند جدی نبود در حد حرف ولی حرفامون زیاد بود با اینک تو دوماه بود ولی سر هیچی خودش تموم کرد با سردی🥲باورم نمیشع اون همه صمیمیت سر هیچی خراب کرد دیروز | 01:29 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ahmad80 عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 803 درک میکنم چون خودمم تو این وضم ک چیشد یهوانسانیت از بین رفته خدای ماهم بزرگه
mokl عضویت: 1403/10/15 تعداد پست: 114 اتفاقا این رفتارت خوبع بعضیا ضعف نشون میدن پسرام خوششون میاد واقعا ادم میمونع چی بگه...ولی پسرا خیلی ... من شده عذاب میکشم پنهونی ناراحت میشم اما بروز نمیدم اتفاقا نوشته بود پسر یه جمله عاطفی بگه هشت ماه تو ذهن دختر تکرار میشه اما دختر یه جمله عاطفی بگه هشت دقیقه تو ذهن پسر میمونه راستی برای شما مستقیم خودش اومد گفت تموم کنید؟
mokl عضویت: 1403/10/15 تعداد پست: 114 چقد بیشعوره اگ واقعا از قصد باشه غیب شدن درد بدیه.. آخه آنلاین میشه یه پیام خشک و خالی نمیده انگار جد در جد ما غریبه ایم
zaahraw81 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 2434 من شده عذاب میکشم پنهونی ناراحت میشم اما بروز نمیدم اتفاقا نوشته بود پسر یه جمله عاطفی بگه هشت ماه ت ... میفمم تو خودت خیلی ناراحتی🥲🤦♀️دقیقا حق گفت از بس بی احساسننه اصن نگف تموم کنیم فقد سرد شد دنبال بحث دعوا الکی اخرسرم یجور وانمود کرد من مقصرم گف دمت گرم چ زود فراموش شد فلان ولی خودش میدونس گند خودشه
zaahraw81 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 2434 آخه آنلاین میشه یه پیام خشک و خالی نمیده انگار جد در جد ما غریبه ایم چقد زور دارع...خیلی حس بدیع🥲منم هی نگا میکنم یهو هردوآنیم ولی هیچی نمیگه موندم اون همه احساسات صمیمیت چیشد