2777
2789
عنوان

دلم گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 35 پست

بعضی ها میان که فقط وابسته ات کنن،اصلا قصد موندن ندارن

من خودم حدود ۶ ماهی با یکی بودم، جونمون در میرفت واسه هم،بخاطر یه مشکلی،دو شب بازداشتگاه بودم یهوی،بعد که اومدم، دیدم راحت ول کرده و رفته

گفتم چت بود،گفت خوب تو نبودی

به همین راحتی و مسخرگی

آره واقعا سخته، فداتشم آره آخرین باری که چت کردیم هفته پیش شماره داد آره واقعا این نبود دلیل و یهو ن ...

چقد سوال بزرگیه اگه هرموق جواب داد ب منم بگو خیلی برام عجیبه...پیام از اس دادی هم جواب نداد؟؟

یکاریم میتونی بکنی پیام بدی بگی یچیزی ازت شنیدم برات متاسفم این ی ترفنده بعد ممکنه از کنجکاوی یهو ج بدع اونجا مچشو میگیری🤦♀️😂

نه به کسی نگو تا ازش مطمن نشدی زوده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضی ها میان که فقط وابسته ات کنن،اصلا قصد موندن ندارنمن خودم حدود ۶ ماهی با یکی بودم، جونمون در میر ...

چقد پستن...الان ک فکر میکنم هدف اونم همین بود ولی اخه خیلی باهام خوب بود ینی من دوست داشتنش حس میکردم ولی یهویی اخراش تبدیل ب یکی دیگه شد و اخر سرم یجوری وانمود میکرد ک مقصرش منم..

چ حرکت زشتی 🤦♀️🥲ادما چ نامرد شدن راحت میزارن کنار