2777
2789
عنوان

دلم گرفت

388 بازدید | 35 پست

با یکی حرف میزدم هرچند جدی نبود در حد حرف ولی حرفامون زیاد بود با اینک تو دوماه بود ولی سر هیچی خودش تموم کرد با سردی🥲باورم نمیشع اون همه صمیمیت سر هیچی خراب کرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای الان خوندم چه دلگیر🥲🥲چرا جواب نمیده؟بهش زنگ زدی؟

خیلی اذیت شدم. معمولاً طوری بود که بیشتر اون پیام میداد بعد دوروز که نبود من پیام دادم سین زد جواب نداد حتی آنلاین هم میشه. منم غرور دارم وقتی جواب پیام نمیده نمتونم زنگ بزنم از یطرف دلم هنوز باهاشه چون اولین بارمه

خیلی اذیت شدم. معمولاً طوری بود که بیشتر اون پیام میداد بعد دوروز که نبود من پیام دادم سین زد جواب ن ...

واقعا درک میکنم این رفتار خیلی بدترع🥲یهویی سرهیچی چرا جواب نده چرا پسرا اینطوری شدن بخدا ادم میترسه دیگه

الان دوروزه جواب نداده؟

واقعا درک میکنم این رفتار خیلی بدترع🥲یهویی سرهیچی چرا جواب نده چرا پسرا اینطوری شدن بخدا ادم میترسه ...

خیلی، چون من معمولا آدم منطقی هستم بیاد توضیح بده دلیل رفتارش چیه حتی آخرین روز هم که حرف زدیم خیلی خوب بودیم.

نه یک هفته هست که جوابمو نداده

خیلی، چون من معمولا آدم منطقی هستم بیاد توضیح بده دلیل رفتارش چیه حتی آخرین روز هم که حرف زدیم خیلی ...

دقیقا حرف منم همینه اصن ملوم نیس چ مرگشونه شاید نمیخاد ناراحتت کنه ولی این رفتار بدترع غیب شدن خیلی درد داره ولی یکم صبر کن احتمال داره یچیزی بگع...

همشون ب ی نوعی تموم میکنن برای منم با اینک غیب نشد ولی اخر نفمیدم چش بود چرا تموم کرد🥲ولی یجوری وانمود کرد مقصر منم همش میگف دمت گرم تجربه گرفم

[QفقطUOTE=408998353]دقیقا حرف منم همینه اصن ملوم نیس چ مرگشونه شاید نمیخاد ناراحتت کنه ولی این رفتار بدترع غیب شدن خیلی ...[/QUOTE]

فقط آخرین بار که چت کردیم گفت برام ماموریتی پیش اومده اگه نبودم بدون که با کس دیگه نیستم اگه زنده بودم برمیگردم خوشبختت میکنم اما اینی که گفت مختص به الان نیست چون الان داره آنلاین میشه اما چیزی نمیگه

اصلا ما قول و قرارمون ازدواج قطعی بود اما کارش باید اوکی میشد منم بشدت حساسم انقد غصه خوردم و عذاب وجدان گرفتم