2777
2789
عنوان

دلم گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 48 پست

بعضی ها میان که فقط وابسته ات کنن،اصلا قصد موندن ندارن

من خودم حدود ۶ ماهی با یکی بودم، جونمون در میرفت واسه هم،بخاطر یه مشکلی،دو شب بازداشتگاه بودم یهوی،بعد که اومدم، دیدم راحت ول کرده و رفته

گفتم چت بود،گفت خوب تو نبودی

به همین راحتی و مسخرگی

آره واقعا سخته، فداتشم آره آخرین باری که چت کردیم هفته پیش شماره داد آره واقعا این نبود دلیل و یهو ن ...

چقد سوال بزرگیه اگه هرموق جواب داد ب منم بگو خیلی برام عجیبه...پیام از اس دادی هم جواب نداد؟؟

یکاریم میتونی بکنی پیام بدی بگی یچیزی ازت شنیدم برات متاسفم این ی ترفنده بعد ممکنه از کنجکاوی یهو ج بدع اونجا مچشو میگیری🤦♀️😂

نه به کسی نگو تا ازش مطمن نشدی زوده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضی ها میان که فقط وابسته ات کنن،اصلا قصد موندن ندارنمن خودم حدود ۶ ماهی با یکی بودم، جونمون در میر ...

چقد پستن...الان ک فکر میکنم هدف اونم همین بود ولی اخه خیلی باهام خوب بود ینی من دوست داشتنش حس میکردم ولی یهویی اخراش تبدیل ب یکی دیگه شد و اخر سرم یجوری وانمود میکرد ک مقصرش منم..

چ حرکت زشتی 🤦♀️🥲ادما چ نامرد شدن راحت میزارن کنار

چقد سوال بزرگیه اگه هرموق جواب داد ب منم بگو خیلی برام عجیبه...پیام از اس دادی هم جواب نداد؟؟یکاریم ...

باشه بهت میگم

نه فقط روبیکا پیام دادم سین زد ج نداد منم لج کردم پاک کردمش بعد دوروز

نمیخوام اگه دلش نمیخواد باهام حرف بزنه من مجبورش نمیکنم

ما یه گروه استخدامی داشتیم فقط بچهای اونجا میدونن

چقد سوال بزرگیه اگه هرموق جواب داد ب منم بگو خیلی برام عجیبه...پیام از اس دادی هم جواب نداد؟؟یکاریم ...

حتی اون هفته ای که سرکار بود و آنلاین نمیتونست بشه گفت ممنون که همیشه هستی و نرفتی

باشه بهت میگم نه فقط روبیکا پیام دادم سین زد ج نداد منم لج کردم پاک کردمش بعد دوروزنمیخوام اگه دلش ن ...

دعا میکنم زودتر یچیزی بگه🥲

وای چ حرکتی سین زدن ج ندادن ینی چی...

حق داری زوری نمیشه ولی خب چیزیم نشدع...

دعا میکنم زودتر یچیزی بگه🥲وای چ حرکتی سین زدن ج ندادن ینی چی...حق داری زوری نمیشه ولی خب چیزیم نشدع ...

خداکنه مرسیی

والا سردر نمیارم که چرا اینطوری میکنه، منم یه اخلاقی دارم همچیو بروز نمیدم یا یکی سرد برخورد کنه منم بدتر از اون رفتار میکنم

الانم شاید برای اون راحت باشه این نبودنش اما برای من نه

خداکنه مرسییوالا سردر نمیارم که چرا اینطوری میکنه، منم یه اخلاقی دارم همچیو بروز نمیدم یا یکی سرد بر ...

اتفاقا این رفتارت خوبع بعضیا ضعف نشون میدن پسرام خوششون میاد

واقعا ادم میمونع چی بگه...ولی پسرا خیلی بی احساسن🥲

واس ما ک چند ماه بود راحت گند زد