2777
2789
عنوان

تو کامنتا حاضر جوابی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 7051 بازدید | 223 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا ما چرا بکنیم همین که به دامادیش و غلامیشو قبول کردیم خیلیه

مگه ما خواستگاری اومدیم؟ داشتیم از اونجا رد میشدیم فقط به دست و پامون پیچیدید که هی بیاین خونه گفتیم بیایم مارو زیارت کنین خونتون منور بشه

عزیزم بهت برنخوره ها از خواستن میگم یکم به خونت برس کثیفی میبارید انگار اومده بودیم تاناکورا فروشی

چاییتون یخ بود چای چی بود؟ از اون نخریم

به درک اسفل السافلین

میبینی زبونت پر تیغه کاکاتوسی برای خودت بعدم خونه ما زعفرانیه هست اینجا اومدیم تا تو تایپ پسر شما با ...

عزیزم بیا پایین

زیاد فیلم میبینی

اون چی بود تو دستت نخ بدل بود؟

یکم جلو دخترتو بگیر جلو شوهرم شورتش مشخص بود این بی حیاییا به خانواده ما نیومده

به درک اسفل السافلین

مگه ما خواستگاری اومدیم؟ داشتیم از اونجا رد میشدیم فقط به دست و پامون پیچیدید که هی بیاین خونه گفتیم ...

تو شان شما پذیرایی کردیم عزیزم بعدم ما هرروز که اون خونه میریم اسمشم گذاشتیم خونه پذیرایی از گداها به گداهای اطراف تعارف میکنیم بیاین تو و غذا بخورن فک کردیم شما هم گدایین وگرنه اصلا راتون نمیدادیم

عزیزم بیا پایین زیاد فیلم میبینیاون چی بود تو دستت نخ بدل بود؟یکم جلو دخترتو بگیر جلو شوهرم شورتش مش ...

نه انگار تو میبینی عزیزم اخه این چیزا باورت نمیشه البته حق هم داریاا بالاخره فقیرین و منطقه اخر تهرانین مشکلی نیست برای رضای خدا قبولتون کردیم الان پروشدین

دختر منم خیلیم خوبه به شوهرت بگو چشای هیزشو ببنده

من تنها موندم به دور از شوخی یکیم بیاد طرف خانواده عروس😕

وا من از اولش طرف عروس بودم

چو چیدن سر لاله را از بدن / خروشید ز ریشه ، هزار لاله ی زر تن..... « من آن لطافت جوانه ام که به وقت روییدن، از تن سنگ سخت تر می شود»

تو شان شما پذیرایی کردیم عزیزم بعدم ما هرروز که اون خونه میریم اسمشم گذاشتیم خونه پذیرایی از گداها ب ...

شوهرت رئیس کمیته امداده؟

ما اومده بودیم به فقیر فقرا کمک کنیم البته ما نداریم پول امانت بود

ما نداریم برا دخترت عروسی اینا نمیگیرم جو نگیرتت بری چن دست لباس بدوزی

به درک اسفل السافلین

دخترم این عفریته ها پسررو گرفتن ول نمیکنندست به کار شو

به اتیششون میکشممممم🤣🤣

تا وقتی خونه ما بود سه وعده خاویار و گوشت میخورد

حالا بهش نیمرووو میدنننن؟

اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨

شوهرت رئیس کمیته امداده؟ما اومده بودیم به فقیر فقرا کمک کنیم البته ما نداریم پول امانت بود ما نداریم ...

نه عزیزم شوهرم ایلان ماسکه مگه نمیشناسیش موقت اومدیم ایران

واه واه