2777
2789
عنوان

تو کامنتا حاضر جوابی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 7673 بازدید | 223 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه انگار تو میبینی عزیزم اخه این چیزا باورت نمیشه البته حق هم داریاا بالاخره فقیرین و منطقه اخر تهرا ...

عزیزم شما در شان خانواده ما نیستید دخترت یه جوراب پوشیدن بلده

به درک اسفل السافلین

به اتیششون میکشممممم🤣🤣تا وقتی خونه ما بود سه وعده خاویار و گوشت میخوردحالا بهش نیمرووو میدنننن؟

کدوم خاویار دخترم خواب دیدی؟

ما مگه پول داریم دختر اینو ببریم بازار طلا ملا عروسی بگیریم

به درک اسفل السافلین

کدوم خاویار دخترم خواب دیدی؟ما مگه پول داریم دختر اینو ببریم بازار طلا ملا عروسی بگیریم

🤣🤣یادم رفت نباید لو میدادم پولداریمونو

اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨

مامان عروس و دیدی ،چه به خودشم رسیده بود .

نه به روز خواستگاری که غمبرک زده بود و طفلی دخترم میکرد

نه به الانش .

مشخصه که فهمیدن شانس آورده دختر بد هیکل ، پررو ش و شوهر داده

(ازطرف عمه بزرگه داماد😂)

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

خانما وسط بحثای مادرشوهری ببخشیددستم با بخاردیگ سوخته الان انقدر سوزن سوزن میشع نمیتونم بخوابم. چیکا ...

تو حتما فامیل عروسی. خدا کنه عروس مثل تو نباشه. دامادو بندازه تو خرج

خانما وسط بحثای مادرشوهری ببخشیددستم با بخاردیگ سوخته الان انقدر سوزن سوزن میشع نمیتونم بخوابم. چیکا ...

گذشته از شوخی شنیدم روغن بزنین جاش نمونه. یا یه مقدار آرد رو بزارین تو فریزر بعد بزارین رو دستتون فکر کنم برا درد خوب باشه