2777
2789
عنوان

تو کامنتا حاضر جوابی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2075 بازدید | 195 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس با هوا لباس بخره؟پول و باید خرج کرد 😂

سالی یبار باید لباس بخرهههه

پولای داداشمووو حروم نکنهههه این سلیطه🤣🤣

اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨

به پسر من کم نیمرو بدهبو تخم مرغ گرفتهندارین میوه آجیل اینا بگیرین؟

داره کباب کوفت میکنه نگران نباش ماشالاه زبونش به شما رفته پراز تیغه انگار کاکاتوسه ولی نگران نباشااا ادمش میکنم میکنم ادمی مثل شوهرم

داره کباب کوفت میکنه نگران نباش ماشالاه زبونش به شما رفته پراز تیغه انگار کاکاتوسه ولی نگران نباشااا ...

کباب گربه؟

عزیزم حق داری به هر حال اسلامشهر باشی پسر ساکن نیاوران پیدا کنی از خود بی خود میشی

ورشکست میشین زیاد به خودت فشار نیار

به درک اسفل السافلین

سالی یبار باید لباس بخرههههپولای داداشمووو حروم نکنهههه این سلیطه🤣🤣

وایسا وایسا

الان به داداشم میگم بیاد بهت بخوره

بیوفتین زمین ،همو ببینید، عاشق شید

همین جمله هارو بهت میگم

فقط وایسا صداش کنم

اکبرر

چو چیدن سر لاله را از بدن / خروشید ز ریشه ، هزار لاله ی زر تن..... « من آن لطافت جوانه ام که به وقت روییدن، از تن سنگ سخت تر می شود»

وایسا وایسا الان به داداشم میگم بیاد بهت بخوره بیوفتین زمین ،همو ببینید، عاشق شیدهمین جمله هارو بهت ...

اصغرو صدا کن بیاد🤣🤣🤣

اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨

کباب گربه؟عزیزم حق داری به هر حال اسلامشهر باشی پسر ساکن نیاوران پیدا کنی از خود بی خود میشیورشکست م ...

میبینی زبونت پر تیغه کاکاتوسی برای خودت بعدم خونه ما زعفرانیه هست اینجا اومدیم تا تو تایپ پسر شما باشیم اخه تو شانمون نیست پسر شما دامادمون شده زشته بالاخره جلوی در و همسایه اومدیم از اسلام شهر خونه گرفتیم تا این مدتی که پسرت خونمونه بمونه اینجا بعدش میریم خونه خودمون تو زعفرانیههههههههه

به پسر من کم نیمرو بدهبو تخم مرغ گرفتهندارین میوه آجیل اینا بگیرین؟

ای نفس کششش

کی به داداشم نیمرو داده🤣