2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکترا فقط میگن ایستاده دوش بگیر اصلن نباید با هیچ مدل آبی بشوری خطر داره فقط ایستاده با آب گرم که ب ...

دوش گرفتن بله درست

اما شستن موقع دستشویی یا تعویض نوار مگه میشه انجام نداد؟

اون خون خودش پر کثیفیه

یا اون نوار دوساعت مونده پر کثیفیع

یعنی چی آب نخوره !

فقط حموم و نبایو رفت.

اصن درکشون نمیکنم مگه میشه بری دسشویی اب نگیری کثافت کاری وای

دقیقاااا

ادم باید کامل با اب ولرم بشوره

دیگه رحم جارو برقی که نیس یدفه بکشه تو همه چیزو

بشور و خشک کن و تمام

والا ادم بعد شستن و گذاشتن نوار تمیز حس خیلی خوبی داره و دردش ارومه

دوش گرفتن بله درست اما شستن موقع دستشویی یا تعویض نوار مگه میشه انجام نداد؟اون خون خودش پر کثیفیه یا ...

نوار که تعویض میشه این که مشخصه بعد هر سرویس

ولی آب گرفتن اصلن مجاز نیست همه دکترا میگن

من دستمال مخصوص واژن دارم مرطوب اون خوبه تمیز میشه و دوش آب گرم. حتی روزی دو بار هم دوش میگیرم

ولی نمیشورم

دختر خالم دکتر رفته بود بهش گفته بود اینارو منم انجام دادم

نمیدونم والا

دقیقااااادم باید کامل با اب ولرم بشوره دیگه رحم جارو برقی که نیس یدفه بکشه تو همه چیزوبشور و خشک کن ...

من اصن فشار ابم کم باشه به دلم نمیشینه قشنگ ادم تمیز میشوره نوار نو میذاره میشینه تمیز

چای میگن با دستمال پاک کنین🤮🤮🤮🤮

درک نمیکنم واقعا.

اسی درست گفته که اب گرم خوبه

اما نه اینکه بری حموم

کیسه اب گرم بذاری پایین شکم ماهیچه های شکم باز میشن و دل درد اروم میشه.

من دکتر زنان که رفتم میگفت باید هر ۴ ساعت نوارتو عوض کنی

اگر خونریزیت شدید بود زودتر باید عوض کنی

کامل با آب گرم بشوری و بعد با دستمال نخی تمیز (دستمال بچه از سیسمونی فروشی ها بخر قیچی کن)

خودتو خشک کنی بعد نوار بذاری

و هروقتم میری دستشویی همینکارو کنی.

موقع شستن هم دستو نباید به جلو کشید چون باکتری به سمت رحم هدایت میشه باید به عقب کشید .

درک نمیکنم واقعا.اسی درست گفته که اب گرم خوبهاما نه اینکه بری حمومکیسه اب گرم بذاری پایین شکم ماهیچه ...

دقیقا منم هر سری میرم خودمو با اب ولرم قشنگ میشورم خشک میکنم نوار تمیز میذارم مگه میشه اب نگیری دستمال اصن تمیز نمیکنه

چی داااااری میگی باسه خووووودت؟؟؟چرا از خودت حرف در میاری مگه میشه گند و کثافت و خون نشست ایی چقدر ک ...

هرکسی یه بدنی داره بعضی هاعفونت میگیرن بعضی هانه

چرا اینجوری حرف میزنی یکم مودب باش

خب😐

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱                          من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚                  وقتی نظر میدم یعنی با اون شخص حرف میزنم پس دست از سرم بردار :)                                                 "مذهبی های افراطی" به هیچ عنوان با من بحث نکنند و سعی در فرو کردن افکارشون به من نداشته باشن🙏💛                                                                                   مثلا روشنفکرای عزیزم فشار ندن تومون عقایدشونو.💜                  جنسیت؟ نژاد؟ محل زندگی؟ بیخیال همه انسانیم و تا وقتی به هم اسیب نزنیم ادمای خوب و قابل احترامی هستیم🙏                                                      پرنسسعلی های سایتم قابل احترامن اگه درخواست ندن! 🤦‍♀️😂   

واقعا نفهمیدی این کار باعث عفونت شدید میشه ادم هرچیو میشنوه دلیل براین نیس راست یا دروغ باشه باید را ...

ولی درست میگه جز موارد ضروری نباید آب بکشید خودتون رو مثلا بعد از دستشویی دستمال نم دار کنید خودتون تمیز کنیدد

دیگه مگه ببخشید ..... که با آب خودتون بشورید

آب که بخوره عفونت میگیرین

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱