چی داااااری میگی باسه خووووودت؟؟؟چرا از خودت حرف در میاری مگه میشه گند و کثافت و خون نشست ایی چقدر ک ...
دستمال نم دار
اگه بخوای برای هربار ادرار خودتو آب بکشید که عفونت میکنی گلم
جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست! جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚 دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دستمال نم دار اگه بخوای برای هربار ادرار خودتو آب بکشید که عفونت میکنی گلم
وای چه اافتضاحی.باور نمی کنم.دستمال نم دار دیگه چه صیغه ایه.می بینم بعضی خانوما توی اتوبوس و تاکسی و مترو بوی خون و تعفن میدن پس با دستمال خودشونو پاک می کنن.🤢🤮
کوچک ترید ! از آن که مرا زیر و رو کنید ! حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید! کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام، از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! . ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید ! ای بادهای سرد و مخالف؛ من ایستاده ام!! این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛ شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
معلوم شد این خانومایی که تو باشگاه و مترو و اتوبوس از کنارشون نمیتونی رد شی همونایی هستن که میگن تو پریودی نباید حموم برید یا تو سرویس نباید اون وامونده رو بشورید ..
تصورشم وحشتناکه ...
انگار دوره ی پیش از اسلامه ...
برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️
دستمال نم دار اگه بخوای برای هربار ادرار خودتو آب بکشید که عفونت میکنی گلم
باورم نمیشه اصلا شا.ش بمونه رو اونجاتون عفونت نمیاره اما اگه با آب بشوریدش عفونت میگیرید ....
برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️