2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان فرید تبریز میاد ب توام پیشنهاد دوستی میدع😂

اع فکر کردم فقط به من به عنوان همشهری دادهicon

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

اخه چجوری میشه اب نزد؟مگه معذرت مخام در طول روز یکبارم نمیشورین؟ بلخره نیازه

ببین واسه معذرت میخام مدفوع بایدبشوری ولی یه جوری بشورکه جلوخیس نشه بعدم بادستمال قشنگ خشک کن

آب سرد که برای اینکار خیلی ضرر داره موندم چرا یسدی گفتن اب گرم عفونته

اتفاقا من نوجوون که بودم دکتر رفتم میگفت حتما خودتو با آب ملایم بشور با اب سرد نشوی رحمت سرد میشه و دل دردت بیشتر میشه.

اره مادرسوهرم اینا هرجاشون درد میگیره اینکارو میکننمن خیییلی جاها درمورد خاصیت اجر داغ شنیدم.

حالا منم دنبال اجرم پیدا کنم حتما امتحان میکنم

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

آب سرد که برای اینکار خیلی ضرر داره موندم چرا یسدی گفتن اب گرم عفونتهاتفاقا من نوجوون که بودم دکتر ر ...

دکترا فقط میگن ایستاده دوش بگیر

اصلن نباید با هیچ مدل آبی بشوری خطر داره

فقط ایستاده با آب گرم که بدن پاک بشه و تمیز بشه دفع سموم بشه

من از روز اول پریودیم همین کارو میکنم

تو پریودی اصلا نیاید اب بخوره به اونجا چون تو این دوران رحم بازه و اب و جمع میکنه میکشه بالا و باعث لکه بینی عفونت کیست و هزار تا مرض دیگه میشه تو پریودی نه خودتونو بشورید نه حموم برید

اگه هر روز لباساتونو عوض کنید هیچ بویی هم نمیدید

ببین واسه معذرت میخام مدفوع بایدبشوری ولی یه جوری بشورکه جلوخیس نشه بعدم بادستمال قشنگ خشک کن

چی داااااری میگی باسه خووووودت؟؟؟چرا از خودت حرف در میاری مگه میشه گند و کثافت و خون نشست ایی چقدر کثیفی دستمال🤮