2777
2789
من ۳۱ سالمه تو دوران پریودی فقط آب گرم آرومم میکرد تالا عفونت نگرفتم. کیستم نداشتم ۳ تام بچه دارممشک ...

خدارو شکر

همیشه پاینده و تندرست باشید

برای شادی روح پدرم صلوات میفرستین 🖤🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعاً البته احمق خودتی

واقعا نفهمیدی این کار باعث عفونت شدید میشه ادم هرچیو میشنوه دلیل براین نیس راست یا دروغ باشه باید راجبش تحقیق کرد احمق کسیه بدون حقیق راجب چیزی میخواد به دیگران بگه نظر میده که اون من نیستم

واقعا نفهمیدی این کار باعث عفونت شدید میشه ادم هرچیو میشنوه دلیل براین نیس راست یا دروغ باشه باید را ...

میتونستی نظرتو محترمانه بگی

احمق فوش نیس همه ادما یجا یه قسمت از زندگیشون احمقانه رفتار میکنن طبیعیه

من نگفتم فوشه

کلمه خوبی هم نیست

واقعا نفهمیدی این کار باعث عفونت شدید میشه ادم هرچیو میشنوه دلیل براین نیس راست یا دروغ باشه باید را ...

چی باعث عفونت میشه

اینکه تو پریودی با اب گرم بشوریم؟

باید با اب سرد شست?

میشه راهنمایی کنی من همیشه عفونت دارم

ممنون از اطلاع رسانیت🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

یه بنده خدایی تعریف میکرد آجر میزاشت رو بخاری گرم میشد مینشست رو آجر

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

چی باعث عفونت میشهاینکه تو پریودی با اب گرم بشوریم؟باید با اب سرد شست?میشه راهنمایی کنی من همیشه عفو ...

من چندباری آب زدم وعفونت شدیدگرفتم اصلا تو دوران مریضی آب نبایدبخوره