2777
2789
اریانا

اریانا جان عزیزم شما خیلی مهربان هستی، تو مرحله حساس زندگیت هستی که از لحاظ روحی و معنوی درگیرت کرده

یه سفر مهم پیش رو داری

یه کاری هم میخوای انجام بدی که بقیه زیاد باهاش موافق نیستن ولی تو اون کار رو انجام بده چون به صلاحته

پگاه جان شما خیلی سختگیر و زودرنج هستی فکر میکنی مسئول ادم و عالمی و به قولی مامان بازی درمیاری که ن ...

وااااای درسته 🤭چشم دیگه مامان بازی درنمیارم😂

امیدوارم🤍✨️

به زمان بندی خدا ایمان داشته باش🌍🤍(میشه برام  حتی شده یه صلوات بفرستی و از ته دلت بخوای خدا حاجتم بده؟!❤)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سیما

سیما عزیزم یه خواسته خیلی ارزشمند داری که حتما بهش خواهی رسید، عجول نباش، قدر پارتنرتو بیشتر بدون

یه کاری هم میخوای انجام بدی که دو دلی از قران کمک بگیر

من فاطمه چرا جاری و دخترم جاری با من بدن تا کی ادامه پیدا می کنه

فاطمه عزیزم تو نیتت صافه ولی بعضی حرفایی که نباید بزنی رو میزنی، زیاد کاری به کارشون نداشته باش و تحریکشون نکن

یسری ها هم این وسط موش میدوئونن ولی اهمیت نده مشکلتون حل میشه نگران نباش

یه گمشده ای هم داری که به زودی پیدا میشه

زهرا از آینده بگو برام

زهرا عزیزم سختیات تموم میشه به آسایش میرسی

یه کاری کردی که توبه کن دیگه انجامش ندی چون این کارت باعث میشه از خدا دور بشی

یه خبر خیلیییی خوب برات میبینم

ناهید مرسی عزیزم

ناهید عزیزم یکی از افراد نزدیک به خودتو ناراحت کردی سعی کن دلشو به دست بیاری هروند که میدونم خودت داری سختی میکشی دوم اینکه عزت نفس داشته باش و کارتو نصفه نیمه رها نکن

عسلصلوات فرستادم

عسل عزیزم خیلیا از اخلاقی که داری خوششون نمیاد صبور باش تو کارای دیگران دخالت نکن دوم اینکه حسرت گذشته رو نخور ، یکم رو اخلاقت کار کن، آینده خوبی داری