2777
2789
عنوان

کادو ولنتاین سی‌چهل تومنی

| مشاهده متن کامل بحث + 4474 بازدید | 202 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما خنده داری همه کاربری هات تعلیق شده یهو این یادت اومده که شناسایی نشده درضمن تو تاپیکای هم از آقا ...

تاپیک دومم بخون پس😂😂😂

سپهره بابا...کجایی؟🕊️. مذهبی و وطن فروش تو تاپیکام نبینم-

همه فیکا فعالان مطمینم فقط با فانتزی های جدید

خودش اقرار کرد مادرزنم هستم تاپیکاشو دیدم تگت کنم؟

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

بالاتر توضیح دادمبرو تاپیک های قبلیم رو بخون میبینی من با یه اقای ۲۴ ساله در ارتباط بودم و مونده بود ...

هیچ ادم عاقلی واسه دوست پسر ۳٠یا۴٠ملیون خرج نمیکنه

درخواست ندین اقایون درخواست ندددیییننننن پسر نی نی سایتی کنسله چون جای خواهرمنه

از من بعید نیست چون با دوست پسرم ازدواج کرده ام و دوست پسر برای من کیلویی گرونتر از طلا بود

منم با دوست پسرم ازدواج کردم ولی هدفمون از اول ازدواج بود .این خانم یه ماه پیش همزمان با یکی دیگه بوده و سنش کمه .بهتره وقتی راهنمایی میکنیم این چیزا رو در نظر بگیریم.ایتاتر هنوز تو سن بلوغه میخواد کل سرمایه زندگیش رو بده به پسره

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

خودش اقرار کرد مادرزنم هستم تاپیکاشو دیدم تگت کنم؟

آره آره حتما

من اصلا زمانی که فیک بودنش ثابت شد تو تاپیکاش نبودم جالبه یکی پشت سرم می مینوشت دختره بیکار فقط مادرزنم رو اذیت میکنه و عکس میذاره و اینا جالبه من جدیدا فهمیدم مادرزن فیکه 😂

این یعنی چی؟یعنی انقد ایکیوش پایینه خیلی راحت خودشو لو داد

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
تو یا یه پولدار پز پزو هستی پیرو تاپیک هایی که زدی میگم یا مارو گذاشتی سرکار دوست داری اینجا یه شخصی ...

شخصیت پولدار میاد بگه ماهی ۱۵ تومن در میارم و بخاطر حقوق نمیرم مدرسه؟🤣🤣

سپهره بابا...کجایی؟🕊️. مذهبی و وطن فروش تو تاپیکام نبینم-

تاپیک دومم بخون پس😂😂😂

اتفاقا اول همتونو خوندم و تصمیم گرفتم بقیه تاپیکاتو بخونم یه لطفی کن و دوباره خودت تاپیک مسخرتو بخون

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
فقط بگو کدوم کاربر فیکی ایلدا؟محدثه؟مادرزن؟نازنین؟

اقا من فقط مادرزنم رو میشناسمم

بقیشون کیان؟برا قبلنن؟

سپهر بابا...😭🖤 ۱۹۸۴وقلعه حیوانات رو بخونید لطفا. عرب ملک غزه کجا من کجا؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟. هزاران چو لبنان و آن و این،فدای یکی خشت ایران زمین

دختر پولدار اطرافم دارم پول تو جیبیش 200 تومنه دوست پسر براش پالتو میگیره 40 تومن یه قرونی از جیبش ب ...

سنش کمه بخاطر همین

دوست من تو اون سن عقلشو از دست داده بود پیاده میرفت میومد کلاساشو شرکت نمیکرد غذانمیخورد واسه خودش چیزی نمیخرید پول قرض میکرد پولاشو برای دوست پسرش کادو ولنتاین بخره

بعد یه دوست دیگه داشتیم توی منطقه یک قصر نشین بود به دوستم میگفت اینهمه پولو از کجا اوردی اینو خریدی😂

دوستم الانم از جلوی اون مغازه که اونو خریدیم رد میشه حالش بد میشه

پسره هم یه آشغال عروسک از کنارخیابون خرید واسش

ولی درجریانم اون عروسکای و پوست خوراکیای دوستمو هنوز نگه داشته با اینکه ازدواج کرده 😐

آخرشم به دوستم گفت من از تو خیلی سرتر بودم که اینقدر عاشقم بودی هزینم میکردی

آره آره حتما من اصلا زمانی که فیک بودنش ثابت شد تو تاپیکاش نبودم جالبه یکی پشت سرم می مینوشت دختره ب ...

باشه عزیزم حتما تگت میکنم

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

منم با دوست پسرم ازدواج کردم ولی هدفمون از اول ازدواج بود .این خانم یه ماه پیش همزمان با یکی دیگه بو ...

راستش من نرفتم شرایط دوستی ایشون رو بخونم

گفتن با فلان مقدار پول چی بخرم

منم جواب سوال رو دادم

فانظر کیف کان عاقبه الظالمین