از بهمن پزشکی میشه با پایه صفر؟
خب بیایین واقع بینانه به قضیه نگاه کنیم اولا منظورتون از صفر چیه یعنی تا حالا کتاب درسیم بازنکردین ؟ اگه کردین ودرحدمدرسه خوندین پس صفر نیستین 👌 دقت کن الان تو پیش زمینه داری که تغییر رشته ای ها ندارن حالا بیا درباره این پیش زمینه حرف بزنیم🌈
ببین دو حالت داری
1)یا تست زدی ولی خیلی کم و دروس مدرسه رو هم تا حد متعادلی بلدی که این خیلی خوبه میای تو این ماه های بعدی 100 خودتو میزاری واحتمال پزشکی اوردن هم هست (دیدم که میگم ) چون الا نهایی هم هست که به درد این افراد خیلیی میخوره خیلیاااا یعنی اگه قبلا یعنی قبل تاثیر داشتن معدل تو این شرایط بود میگفتم پزشکی نمیاری جه بسا پیرا هم نیاری(دقت کن اسثنا هارو نمیگم واقع بینانه دارم باهات حرف میزنم ) ولی الان تو این شرایط میاری رشته تاپ منطقه 1 و2 هم نیاری 3 و ازاد و تعهدی حتمی به شرط تلاش 100 درصدی
2)تست اصلا نزدی خب کارتو خیلییی سختره یعنی باید از تمام خوشی هات خورد و خوراکت بزنی حتی موقع غذا هم درس بخونی وتست بزنی یه برگه با نکات ببری تو توالت بخونی(😁نخند) و خلاصه تو باید 120 خودتو بزاری که بازم احتمالش هست قبول شی رشته تاپ تعهدی ها و ازاد ها و حتی منطقه 3
در کل بچه ها بهمن به هیچ وجه از دست ندین الان رقیباتون که از تابستون میخوندن خیلیا ول میکنن خیلیا خسته شدن بهترین وطلایی ترین زمانه تا برگردی به این راه👌
سوالی داشتین بپرسین مشاوره نیستم خودم این راهو رفتم براساس تجربه خودم ودوستام حرفامو میزنم🌸
موفق باشین💗