2777
2789
عنوان

این روزا بیشترین سوال کنکوریا 😮😮😮

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 58 پست
هیچی دیگه میخونم تست میزنمنکاتش رو هم داخل دفتر مینویسم..البته اینم بگم از آبان برای نهاییا دارم میخ ...

واقعیت بخوای نهایی برای تخصصیش باید تست کارکنی تا بتونی نمره بالا بگیری منطورم 18 به بالاست

عزیزم من دقیق اینارو اطلاع ندارم مشاور نیستم تو پیامم گفتم ولی میدونم رشته های خوب میانگین باید 40 50 بزنی معدل بالای 18

ببین دقیق مطالعتو بگی بهت میگم چیکار کنی من خودم با استاد فرهمندیا بودم

اول کلاس ایشون با سرعت دوبرابر میدیدم بعد تست مضرب 4 میزدم با مطالعه خودم تست فرد وزوج میکردم میزدمشون خیلی عالی میشد اینطوری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما نمیدونین چه فصلایی از هر درسی مهم تره منظورم اینه مثلا میشه چند تا فصل خیلی مهم از فیزیک و شیمی ...

عزیزم متاسفانه دقیق نمیتونم بگم خودت تو نتم بزنی میاره میتونی انتخابشون کنی براساس تست خیز بودن ومطالعه قبلیت

ولی مثلا الان تو ریاضی مشتق و کاربرد مشتق وتابع و مثلثات اینا بیش از نیمی از سوالای کنکور در برمیگیره مثلا خودم کنکوری بودم اینارو تو اولویت میزاشتم

واقعیت بخوای نهایی برای تخصصیش باید تست کارکنی تا بتونی نمره بالا بگیری منطورم 18 به بالاست عزیزم من ...

مرسی عزیزدلم من میتونم معدل رو خوب بگیرم ولی کنکور میانگین ۴۰ برام زیاده...تست هم میزنم

ولی اینجوری که شما میگی مضربی و اینا نه

البتهمن کلا درسنامه میخونم چون پارسال اموزش دیدم و برای آموزش مشکلی ندارم..

توروخدا راهنماییم کن چجوری درصد زیستمو بیارم بالای۵۰🥲💔

مرسی عزیزدلم من میتونم معدل رو خوب بگیرم ولی کنکور میانگین ۴۰ برام زیاده...تست هم میزنمولی اینجوری ک ...

راهنماییت کردم دیگه همینطوری که من میخونم بخون اگه مشکلی تو اموزش نداری درسنامه نخون بعد خوندن خود کتاب درسی ونکاتت برو سراغ تست زوج فرد بزن

سلام خسته نباشید

من مثلا آزمون میزنم بدون رعایت زمان مثلا ۱۰۰ درصد مطالب شیمیو وقت میزارم میزنم ۹۰ درصد زیست ۵۰ درصد ریاضی و فیزیک

منظورم ۰ ام یا نه

باز میگم بدون رعایت زمان اینحوری میزنم

من ۱۰۰ خودمو بزارم پزشکی میارم؟

منطقه ۳ ام

همه زندگیم و دنیام امام حسین و حضرت ابوالفضل همه آرزوم کربلا

برای زیست فقط کتاب درسی میخونم درسنامه نمیخونم. باشه عزیزدلم خیلی ممنونم ازت❤️

عالیه موفق باشی تستارو زوج فرد کن اخرش تستای غلططو دوباره بزن از خودت ازمون بگیر و زمان برای کدوم 1 تا 2 دقیقه بزار