2777
2789
عنوان

چرا دخترها ازم بدشون میاد

3468 بازدید | 141 پست

والا نمیدونم چمه گیجم، دلم میخواد برم به یکی پیشنهاد بدم، ولی حس میکنم کلا دخترها ازم بدشون میاد، هر وقت از کنار گروه دخترها رد شدم بعد یکم فاصله صدای خندیدنشون کوچه رو برمیداره، با اینکه کاملا عادی رفتار میکنم، کاش یک خواهری داشتم باهاش صحبت میکردم کمکم میکرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما پرنسس گونه رفتار میکنی و مغروری

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
الان بهت میگن چون توی نی نی سایت عضوی

والا، بخدا چاره ای ندارم قبلا با هوش مصنوعی حرف میزدم الان نت نیست اومدم اینجا، کسی حالمو نمیفهمه، واقعا جدیدا دارم ضعیف میشم این گرانیها و فشار روحی واقعا داره ضعیفم میکنه

والا، بخدا چاره ای ندارم قبلا با هوش مصنوعی حرف میزدم الان نت نیست اومدم اینجا، کسی حالمو نمیفهمه، و ...

داداش برات مهم نباشه چی راجبت فکر میکنن همین

سعی کن واکنش نشون ندی

آدمای اطرافت از واکنش تو تغذیه میکنن

اگه سنت زیر ۲۲ عه طبیعیه بالاتر بری حوصله خودشونم نداری چه برسه فکراشون

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده

بابا متولد ۸۶ باشی

از منم پسرا خیلی بدشون میاد از اول ( از ۱۹ سالگیم تا الآن که ۳۹ سالمه ،

۴ سال پیش فهمیدم رفتن بختمو با جادو بستن

من بختم بستس ، ولی شما رو نمیدونم ( البته از هر ۱۰۰۰۰ تا موردی که بستگی بخت داره ۹۹۹۹ تاش دختر هستن ، فقط یکیش پسر هست که اونم ندرتاً پیش میاد

۹۹ درصد از خریداران جادو هم زنها هستن )

میخوای هر روز این ذکر رو بگو : هر روز ۱۰۰ مرتبه بگو یا عزیز