2821
2789
عنوان

ریزش مو

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 29 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من تا ماه پیش شدیییید بوداارفتم دکتر گفت ازمایش بدمویتامین دیم کم بود خیلی ،اهنمم کم بود قرص زینکم د ...

من هر سه تاشو مصرف میکنم

هم ویتامین دی هم فیفول هم زینک

ولی میگم که ارتباطی به اینا نداره ، بخاطر همون استرس و روتینه بیشتر

امروز دیگر بحث سیاست نیست، بحث شرف است....🇮🇷 جنگ طلبان وطن فروش ، دنیا بی شرفیتان را فراموش نخواهد کرد :)...میناب

آره منم هر بار کوتاه میکنم بهتر میشه انگار جون میگیرهحتی اگه زیر ده سانت کوتاه کنم

واقعا دلم نمیاد

امروز دیگر بحث سیاست نیست، بحث شرف است....🇮🇷 جنگ طلبان وطن فروش ، دنیا بی شرفیتان را فراموش نخواهد کرد :)...میناب

اسکراپ اسکالپ برو

دلیلش آلودگی و چربی و خشکی سر نیست آخه

منم وقتی ریزش میگیرم کوتاه میکنم شامپو تقویت کننده حاوی کافئین فولیکا بگیر بزن برا من جواب داد

شامپو کافئین استفاده میکنم

دکتر به من گفت هرروز حمام نرو چون شست و شو بیش از حد خودش باعث ریزش مو میشه.

معمولا یه روز در میون میرم

الانم که خونم دو روز در میونم میشه

هر روز نیست

من ریزش موم از کم خونیمه .دنبال علت باش شامپو و قرص مو همش مقطعیه . علت رو بررسی کن

علتش همین استرسه

وگرنه همیشه مکملامو سر وقت میخورم آزمایشمم اوکی بوده

علتش همین استرسه وگرنه همیشه مکملامو سر وقت میخورم آزمایشمم اوکی بوده

امان از استرس

من استرسم میزنه ب غده هیپوفیز(اگه نمیدونین غده ایه ک تو بدن هورمون هارو مدیریت میکنه)

بعد باعث میشه بدنم هورمون شیر دهی تولید کنه سینم شیر میاد شیر داره😂😭

لطفا برای اینکه ب نیتم برسم دعام کنید

قرص فولیکوژن هم خیلی خوبه بودجت میرسه بخور

قرص و مزو و بیوتین

همه رو امتحان کردم🥲

امان از استرس من استرسم میزنه ب غده هیپوفیز(اگه نمیدونین غده ایه ک تو بدن هورمون هارو مدیریت میکنه)ب ...

ای بابا

آره کورتیزول بالا باعث بالا رفتن پرولاکتینم میشه

نمیدونم چیکار کنم دیگه واقعا قابل کنترلم نیست استرسم

اصن مصیبته مصیبتتتت کتش میتونستم ریلکس باشم

منم همینطور🥲

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 16 ساعت پیش
2791
2779
2792