tuscan_sun مدیر عضویت: 1404/06/19 تعداد پست: 2374 عنوان ریزش مو | مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 29 پست پیش پزشک پوست و مو رفتم و شامپوی مخصوص میزنم ولی بازم شدید ریزش دارمبخاطر استرس شدید و بهم ریختن ریتم خواب و غذا خوردنخیلی استرس دارم که بدتر بشم موهام بلندهکوتاه کنم یکمی بهتر میشه ولی واقعا دوست ندارم کوتاه کنمشما همچین تجربه ای داشتید؟ امروز دیگر بحث سیاست نیست، بحث شرف است....🇮🇷 جنگ طلبان وطن فروش ، دنیا بی شرفیتان را فراموش نخواهد کرد :)...میناب 1404/11/08 | 14:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
روباههکوچک عضویت: 1404/11/03 تعداد پست: 1402 دقیقا از همین میترسم🥲 من ریزش موم از کم خونیمه .دنبال علت باش شامپو و قرص مو همش مقطعیه . علت رو بررسی کن لطفا برای اینکه ب نیتم برسم دعام کنید
yuu267 عضویت: 1404/10/25 تعداد پست: 538 دکتر به من گفت هرروز حمام نرو چون شست و شو بیش از حد خودش باعث ریزش مو میشه. حتی آب خالی؟منم وقتی حمام میره خیلی میریزه
tuscan_sun مدیر استارتر عضویت: 1404/06/19 تعداد پست: 2374 من تا ماه پیش شدیییید بوداارفتم دکتر گفت ازمایش بدمویتامین دیم کم بود خیلی ،اهنمم کم بود قرص زینکم د ... من هر سه تاشو مصرف میکنمهم ویتامین دی هم فیفول هم زینکولی میگم که ارتباطی به اینا نداره ، بخاطر همون استرس و روتینه بیشتر امروز دیگر بحث سیاست نیست، بحث شرف است....🇮🇷 جنگ طلبان وطن فروش ، دنیا بی شرفیتان را فراموش نخواهد کرد :)...میناب
tuscan_sun مدیر استارتر عضویت: 1404/06/19 تعداد پست: 2374 آره منم هر بار کوتاه میکنم بهتر میشه انگار جون میگیرهحتی اگه زیر ده سانت کوتاه کنم واقعا دلم نمیاد امروز دیگر بحث سیاست نیست، بحث شرف است....🇮🇷 جنگ طلبان وطن فروش ، دنیا بی شرفیتان را فراموش نخواهد کرد :)...میناب
روژان68 عضویت: 1396/12/23 تعداد پست: 15055 حتی آب خالی؟منم وقتی حمام میره خیلی میریزه آره چون ریشه مو ضعیف میشه
tuscan_sun مدیر استارتر عضویت: 1404/06/19 تعداد پست: 2374 اسکراپ اسکالپ برو دلیلش آلودگی و چربی و خشکی سر نیست آخه امروز دیگر بحث سیاست نیست، بحث شرف است....🇮🇷 جنگ طلبان وطن فروش ، دنیا بی شرفیتان را فراموش نخواهد کرد :)...میناب
tuscan_sun مدیر استارتر عضویت: 1404/06/19 تعداد پست: 2374 منم وقتی ریزش میگیرم کوتاه میکنم شامپو تقویت کننده حاوی کافئین فولیکا بگیر بزن برا من جواب داد شامپو کافئین استفاده میکنم امروز دیگر بحث سیاست نیست، بحث شرف است....🇮🇷 جنگ طلبان وطن فروش ، دنیا بی شرفیتان را فراموش نخواهد کرد :)...میناب
گلایرپژمرده عضویت: 1403/11/05 تعداد پست: 292 شامپو کافئین استفاده میکنم قرص فولیکوژن هم خیلی خوبه بودجت میرسه بخور
tuscan_sun مدیر استارتر عضویت: 1404/06/19 تعداد پست: 2374 دکتر به من گفت هرروز حمام نرو چون شست و شو بیش از حد خودش باعث ریزش مو میشه. معمولا یه روز در میون میرمالانم که خونم دو روز در میونم میشههر روز نیست امروز دیگر بحث سیاست نیست، بحث شرف است....🇮🇷 جنگ طلبان وطن فروش ، دنیا بی شرفیتان را فراموش نخواهد کرد :)...میناب
tuscan_sun مدیر استارتر عضویت: 1404/06/19 تعداد پست: 2374 من ریزش موم از کم خونیمه .دنبال علت باش شامپو و قرص مو همش مقطعیه . علت رو بررسی کن علتش همین استرسهوگرنه همیشه مکملامو سر وقت میخورم آزمایشمم اوکی بوده امروز دیگر بحث سیاست نیست، بحث شرف است....🇮🇷 جنگ طلبان وطن فروش ، دنیا بی شرفیتان را فراموش نخواهد کرد :)...میناب
روباههکوچک عضویت: 1404/11/03 تعداد پست: 1402 علتش همین استرسه وگرنه همیشه مکملامو سر وقت میخورم آزمایشمم اوکی بوده امان از استرس من استرسم میزنه ب غده هیپوفیز(اگه نمیدونین غده ایه ک تو بدن هورمون هارو مدیریت میکنه)بعد باعث میشه بدنم هورمون شیر دهی تولید کنه سینم شیر میاد شیر داره😂😭 لطفا برای اینکه ب نیتم برسم دعام کنید
tuscan_sun مدیر استارتر عضویت: 1404/06/19 تعداد پست: 2374 قرص فولیکوژن هم خیلی خوبه بودجت میرسه بخور قرص و مزو و بیوتینهمه رو امتحان کردم🥲 امروز دیگر بحث سیاست نیست، بحث شرف است....🇮🇷 جنگ طلبان وطن فروش ، دنیا بی شرفیتان را فراموش نخواهد کرد :)...میناب
tuscan_sun مدیر استارتر عضویت: 1404/06/19 تعداد پست: 2374 امان از استرس من استرسم میزنه ب غده هیپوفیز(اگه نمیدونین غده ایه ک تو بدن هورمون هارو مدیریت میکنه)ب ... ای باباآره کورتیزول بالا باعث بالا رفتن پرولاکتینم میشهنمیدونم چیکار کنم دیگه واقعا قابل کنترلم نیست استرسم امروز دیگر بحث سیاست نیست، بحث شرف است....🇮🇷 جنگ طلبان وطن فروش ، دنیا بی شرفیتان را فراموش نخواهد کرد :)...میناب
روباههکوچک عضویت: 1404/11/03 تعداد پست: 1402 ای بابا آره کورتیزول بالا باعث بالا رفتن پرولاکتینم میشه نمیدونم چیکار کنم دیگه واقعا قابل کنترلم ... اصن مصیبته مصیبتتتت کتش میتونستم ریلکس باشم لطفا برای اینکه ب نیتم برسم دعام کنید
tuscan_sun مدیر استارتر عضویت: 1404/06/19 تعداد پست: 2374 اصن مصیبته مصیبتتتت کتش میتونستم ریلکس باشم منم همینطور🥲 امروز دیگر بحث سیاست نیست، بحث شرف است....🇮🇷 جنگ طلبان وطن فروش ، دنیا بی شرفیتان را فراموش نخواهد کرد :)...میناب