2777
2789
عنوان

ریزش مو

194 بازدید | 29 پست

پیش پزشک پوست و مو رفتم و شامپوی مخصوص میزنم ولی بازم شدید ریزش دارم

بخاطر استرس شدید و بهم ریختن ریتم خواب و غذا خوردن

خیلی استرس دارم که بدتر بشم

موهام بلنده

کوتاه کنم یکمی بهتر میشه ولی واقعا دوست ندارم کوتاه کنم

شما همچین تجربه ای داشتید؟

امروز دیگر بحث سیاست نیست، بحث شرف است....🇮🇷 جنگ طلبان وطن فروش ، دنیا بی شرفیتان را فراموش نخواهد کرد :)...میناب

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

بله انقدر کوتاه نکردم و مقاومت کردم .

همش ریخت دم موش شد دیگ رفتم مصری زدم 😂

البته ربطی واقعا ب کوتاهیی و بلندی نداره مشکل از ریشه مومونه الانم ک کوتاهه بتزم میریزه حداقل کمتر نشون میده ک چقدر موهام کمخ

لطفا برای اینکه ب نیتم برسم دعام کنید

کوتاه کنی بهتر میتونی برسی بهشموی بلند دردسر زیاد داره

دوست دارم موهامو ولی استرس دارم که ریزشم بدتر بشه

از طرفی استرس و بهم ریختن روتین زندگیمم دست خودم نیست

امروز دیگر بحث سیاست نیست، بحث شرف است....🇮🇷 جنگ طلبان وطن فروش ، دنیا بی شرفیتان را فراموش نخواهد کرد :)...میناب

من ازهر ارایشگاه و متخصصی پرسیدم گفت ریزش مو ربطی به کوتاهی و بلتدی نداره، راست و دروغشو نمیدونم وال ...

مو بلند باشه فشار روی ریشه بیشتره

دوست دارم موهامو ولی استرس دارم که ریزشم بدتر بشهاز طرفی استرس و بهم ریختن روتین زندگیمم دست خودم نی ...

منم وقتی ریزش میگیرم کوتاه میکنم شامپو تقویت کننده حاوی کافئین فولیکا بگیر بزن برا من جواب داد

بله انقدر کوتاه نکردم و مقاومت کردم . همش ریخت دم موش شد دیگ رفتم مصری زدم 😂البته ربطی واقعا ب کوتا ...

دقیقا از همین میترسم🥲

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز