2777
2789
عنوان

ریزش مو

102 بازدید | 29 پست

پیش پزشک پوست و مو رفتم و شامپوی مخصوص میزنم ولی بازم شدید ریزش دارم

بخاطر استرس شدید و بهم ریختن ریتم خواب و غذا خوردن

خیلی استرس دارم که بدتر بشم

موهام بلنده

کوتاه کنم یکمی بهتر میشه ولی واقعا دوست ندارم کوتاه کنم

شما همچین تجربه ای داشتید؟

اگر رفرنس معتبری برای صحبت هاتون ندارید یا به دنبال تخلیه ی کمبود هاتون با توهین و بحث تو سایت هستید ، ریپلای نکنید.متعصب و شخصیت پرست و جنگ طلب ، همیشه یک احمق باقی میمونه ، چه چپ باشه چه راست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله انقدر کوتاه نکردم و مقاومت کردم .

همش ریخت دم موش شد دیگ رفتم مصری زدم 😂

البته ربطی واقعا ب کوتاهیی و بلندی نداره مشکل از ریشه مومونه الانم ک کوتاهه بتزم میریزه حداقل کمتر نشون میده ک چقدر موهام کمخ

کابریم قبلیم . معلق شده :) لطفا برای رسیدن من ب ارزوم ی صلوات بفرستین

کوتاه کنی بهتر میتونی برسی بهشموی بلند دردسر زیاد داره

دوست دارم موهامو ولی استرس دارم که ریزشم بدتر بشه

از طرفی استرس و بهم ریختن روتین زندگیمم دست خودم نیست

اگر رفرنس معتبری برای صحبت هاتون ندارید یا به دنبال تخلیه ی کمبود هاتون با توهین و بحث تو سایت هستید ، ریپلای نکنید.متعصب و شخصیت پرست و جنگ طلب ، همیشه یک احمق باقی میمونه ، چه چپ باشه چه راست.

من ازهر ارایشگاه و متخصصی پرسیدم گفت ریزش مو ربطی به کوتاهی و بلتدی نداره، راست و دروغشو نمیدونم وال ...

مو بلند باشه فشار روی ریشه بیشتره

دوست دارم موهامو ولی استرس دارم که ریزشم بدتر بشهاز طرفی استرس و بهم ریختن روتین زندگیمم دست خودم نی ...

منم وقتی ریزش میگیرم کوتاه میکنم شامپو تقویت کننده حاوی کافئین فولیکا بگیر بزن برا من جواب داد

بله انقدر کوتاه نکردم و مقاومت کردم . همش ریخت دم موش شد دیگ رفتم مصری زدم 😂البته ربطی واقعا ب کوتا ...

دقیقا از همین میترسم🥲