tuscan_sun مدیر استارتر عضویت: 1404/06/19 تعداد پست: 2374 عنوان ریزش مو 209 بازدید | 29 پست پیش پزشک پوست و مو رفتم و شامپوی مخصوص میزنم ولی بازم شدید ریزش دارمبخاطر استرس شدید و بهم ریختن ریتم خواب و غذا خوردنخیلی استرس دارم که بدتر بشم موهام بلندهکوتاه کنم یکمی بهتر میشه ولی واقعا دوست ندارم کوتاه کنمشما همچین تجربه ای داشتید؟ امروز دیگر بحث سیاست نیست، بحث شرف است....🇮🇷 جنگ طلبان وطن فروش ، دنیا بی شرفیتان را فراموش نخواهد کرد :)...میناب 1404/11/08 | 14:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
beautystar عضویت: 1400/08/17 تعداد پست: 2363 من ازهر ارایشگاه و متخصصی پرسیدم گفت ریزش مو ربطی به کوتاهی و بلتدی نداره، راست و دروغشو نمیدونم والا
روباههکوچک عضویت: 1404/11/03 تعداد پست: 1402 بله انقدر کوتاه نکردم و مقاومت کردم . همش ریخت دم موش شد دیگ رفتم مصری زدم 😂البته ربطی واقعا ب کوتاهیی و بلندی نداره مشکل از ریشه مومونه الانم ک کوتاهه بتزم میریزه حداقل کمتر نشون میده ک چقدر موهام کمخ لطفا برای اینکه ب نیتم برسم دعام کنید
yuu267 عضویت: 1404/10/25 تعداد پست: 538 من تا ماه پیش شدیییید بوداارفتم دکتر گفت ازمایش بدمویتامین دیم کم بود خیلی ،اهنمم کم بود قرص زینکم دادالان حس میکنم کمتر شده
tuscan_sun مدیر استارتر عضویت: 1404/06/19 تعداد پست: 2374 کوتاه کنی بهتر میتونی برسی بهشموی بلند دردسر زیاد داره دوست دارم موهامو ولی استرس دارم که ریزشم بدتر بشهاز طرفی استرس و بهم ریختن روتین زندگیمم دست خودم نیست امروز دیگر بحث سیاست نیست، بحث شرف است....🇮🇷 جنگ طلبان وطن فروش ، دنیا بی شرفیتان را فراموش نخواهد کرد :)...میناب
اعت_چه_مادی عضویت: 1404/10/30 تعداد پست: 360 آره منم هر بار کوتاه میکنم بهتر میشه انگار جون میگیرهحتی اگه زیر ده سانت کوتاه کنم
روژان68 عضویت: 1396/12/23 تعداد پست: 15066 سلام .من هم دکتر رفتم دارو مکمل و شامپو و ماسک و تونیک داد ولی ریزشش بیشتر شد.ولی چندروزه که یک مکمل به اسم سلنیوم پلاس خریدم مصرف میکنم ریزشش قطع شده قرص داخل قوطی هست
yuu267 عضویت: 1404/10/25 تعداد پست: 538 دوست دارم موهامو ولی استرس دارم که ریزشم بدتر بشه از طرفی استرس و بهم ریختن روتین زندگیمم دست خودم ... آزمایش دادی؟ شاید مثل من چیزیت کم باشه
tuscan_sun مدیر استارتر عضویت: 1404/06/19 تعداد پست: 2374 من ازهر ارایشگاه و متخصصی پرسیدم گفت ریزش مو ربطی به کوتاهی و بلتدی نداره، راست و دروغشو نمیدونم وال ... مو بلند باشه فشار روی ریشه بیشتره امروز دیگر بحث سیاست نیست، بحث شرف است....🇮🇷 جنگ طلبان وطن فروش ، دنیا بی شرفیتان را فراموش نخواهد کرد :)...میناب
گلایرپژمرده عضویت: 1403/11/05 تعداد پست: 292 دوست دارم موهامو ولی استرس دارم که ریزشم بدتر بشهاز طرفی استرس و بهم ریختن روتین زندگیمم دست خودم نی ... منم وقتی ریزش میگیرم کوتاه میکنم شامپو تقویت کننده حاوی کافئین فولیکا بگیر بزن برا من جواب داد
tuscan_sun مدیر استارتر عضویت: 1404/06/19 تعداد پست: 2374 بله انقدر کوتاه نکردم و مقاومت کردم . همش ریخت دم موش شد دیگ رفتم مصری زدم 😂البته ربطی واقعا ب کوتا ... دقیقا از همین میترسم🥲 امروز دیگر بحث سیاست نیست، بحث شرف است....🇮🇷 جنگ طلبان وطن فروش ، دنیا بی شرفیتان را فراموش نخواهد کرد :)...میناب
روژان68 عضویت: 1396/12/23 تعداد پست: 15066 دکتر به من گفت هرروز حمام نرو چون شست و شو بیش از حد خودش باعث ریزش مو میشه.
ابنبات__چوبي عضویت: 1402/07/04 تعداد پست: 155 ربطي به كوتاه بودن نداره كه از ريشه مشكل دارهمنم يكساله موهام داره ميريزه شدييييد ٥ ماهه هر هفته دارم تزريق انجام ميدم انواع لوسيون ها مكمل ها شامپوي مخصوص كوتاهم كردم اما فايده نداشت